Как можеш да стане известен в „най-младата медия в България“

...
Как можеш да стане известен в „най-младата медия в България“
Коментари Харесай

Телевизия Алма матер привлича кадри с къси поли и обещание да станат известни

Как можеш да стане прочут в „ най-младата медия в България “ т.е. телевизия " Алма матер “ или с други думи малкия екран на считаното за най-реномирано висше образователно заведение в България Софийския университет " Св. Климент Охридски "? Оказва се, просто – би трябвало да си жена, да си облякла по-късичка кожена пола, да носиш кафенце на шефа и той да хвърля по един жадно-одобрителен взор към задника ти. Или най-малко по този начин излиза от промоклип с известния артист Башар Рахал, който популяризира студентската телевизия и кани на кастинг.
Рахал влиза в ролята на шеф на телевизия " Алма матер " в клипа и разиграва по този начин добре познатата сценка от мръсното (под)съзнание " началник – секретарка ". Не се стига до събаряне на поли, само че поради това къде живеем, в никакъв случай не се знае - тъй като посланието да идеш в тази най-млада медия е да станеш прочут, което не значи тъкмо публицист! За искащите - имат 2 дни преди първия кастинг.

Съгласно признатият на първо четене държавен бюджет за 2019 година, СУ " Св. Климент Охридски " е 66 120 400 лв.. Колко от тях ще отидат за студентската телевизия може да каже единствено университетът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР