Как може да опишем неизразимата енигма на уханието в думи?

...
Как може да опишем неизразимата енигма на уханието в думи?
Коментари Харесай

Топ 7 на най-странните парфюми, пускани някога на пазара

Как може да опишем неизразимата загадка на уханието в думи? Всички обичаме мириса на избрани парфюми - комбинация от ароматни етерични масла или ароматни съединения, фиксатори и разтворители, които придадат на тялото приятна миризма.
Терминът „ парфюм “ идва от думите „ per “ и „ fumare “ и в дословен превод от латински език значи „ посредством пушек “. Смисълът е взет от тогавашния развой по окадяване с ароматно вещество, както в религиозните ритуали, по този начин и в всекидневието на античните.
Днес парфюмът е доста повече от елементарен мирис. Той демонстрира характерността ни, издава характера и метода ни на мислете и акцентира отношението ни към заобикалящия свят. Любимият парфюм е нещо, което нормално свързваме с положителни прекарвания и ни прави щастливи. Но пък странните парфюмите в тази ранглиста, са нещо, което може да ви шокира, отврати или в евентуално в доста редки случаи да ви притегли неудържимо. Преценете сами.

1. Аромат на вагина
„ Vulva Original “ в реалност не се дефинира като парфюм, а по-скоро като мирис с аромат на вагина. Целта на аромата е да „ подтиква този, който го носи, а не някой различен “. Повечето парфюми работят като „ ароматни сигнали “ и се употребяват за възстановяване на вашето неповторимо благоухание, предавайки ви по-привлекателен и обществено допустим тип. Но „ Vulva Original “ няма нищо общо с тези парфюми! Той е основан за ваше лично наслаждение. Вдишайте го и се наслаждавайте на аромата на красива жена, на всички места и когато и да е.

2. Аромат на траурен дом
Demeter Fragrance Library не стопира да ни изненадва със своите странни и чудати аромати. Но безспорно едно от най-екстравагантните им хрумвания е основаването на „ Funeral Home “. Той е комбинация от типичен бели цветя: лилии, карамфили, гладиоли, хризантеми, с нотка на махагон и ориенталски килим, пресъздаващ атмосферата на последното заравяне, на което сте участвали.

3. "Secretions Magnifique " – пот, сперма и кръв
Всеки в някой миг от живота си сте е чувствали дискомфортно, когато сте били „ не задоволително чисти “. Е, по същия метод бихте се чувствали носейки този парфюм. За всеобщо благополучие разпространяването му е лимитирано, наличен е единствено на американския пазар. Ароматът му не може да бъде разказан внимателно. Може би едно от най-точните избрания е комбинация от пот, сперма и кръв.

4. Аромат на хамбургер
През 2008 година веригата за бързо хранене „ Burger King “ реши да изненада своите клиенти с представянето на „ Flame “ – одеколон с мирис на месо. Неговата цел обаче е да съблазнява, а лекият привкус на печено месо припомня за неповторимата атмосфера на заведенията за хранене за бързо хранене. А дали „ Flame “ не е съвършен за първа среща. Цената му е повече от прилична – едвам $4. Парфюмът може да бъде закупен от техния уеб страница. Не се предлага на вегетарианци.

5. Аромат на сиренето "Stilton "
През 2006 година производителите на сирене Стилтон (Stilton) показаха личен парфюм – „ Eau de Stilton “, който носи „ земния и плодов мирис “ на пикантното синьо сирене „ в един върховен парфюм “. Парфюмът, дело на компания ситуирана в Манчестър, се отличава със „ симфония от природени съществени нотки, в това число равнец, ангелика, култивиран чай и валериан “.

6. Аромат на омар
Друг смахнат мирис от Demeter Fragrance Library е този на омар. Това евентуално е „ най-трудният са мелене “ мирис и в случай че би трябвало да сме изцяло почтени той съставлява композиция от нотки на море, сладко месо, и разтопено масло. Дали има запалянковци измежду вас, които биха го носили?

7. Аромат основан от вашето ДНК
Какъв е вашият мирис? „ My DNA Fragrance “ е неповторима компания, която основава съблазнителни „ течни съкровища “, които галят тайните стремежи на мозъка от дълбините на вашето ДНК. Вече никой няма да мирише като вас, тъй като вашият парфюм ще е тъкмо толкоз неповторим, колкото и вашето ДНК. Наскоро компанията стартира производството на линия от парфюми основани на ДНК-то на известни персони като Мерилин Монро и Барак Обама.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР