Как може да бъдат атакувани вируси и други заболявания на

...
Как може да бъдат атакувани вируси и други заболявания на
Коментари Харесай

Георги Крушков: Има физически начин за борене на коронавируси

Как може да бъдат атакувани вируси и други болести на индивида? Слушаме непрестанно през тез дни, хората в двата щаба, които приказват, че няма намерено средство, което няма по какъв начин да е правилно, тъй като те търсят единствено химичен път за заличаването му. Има физически метод за борене на ковид.
Това разкри Георги Крушков в предаването " Честно казано с Люба Кулезич ".

Ето какво описа той: През 1928 година сър Роял Райв патолого-анатом, по едно и също време с това и инженер основава оптичен микроскоп, с който може да се следят вируси и микроби до момента в който са живи. Той прави още два апарата, които работят взаимно с първия. Те подавано напрежение, което влияе върху вирусите и бактериите. Започва да усилва честотата и следи по какъв начин се държи вирусът до постигане на миг в който той се пръсва, когато се доближи неговата резонансна периодичност.

Сър Райв стартира да работи върху всичко, което му е известно като пато-анатом. Той открива честотите на които вирусите и бактериите реагират и открива, че те са безвредни за здравето на хората. Прави и опити, като достижението му е оздравяването на редица хора, които имат разнообразни болести. Смята се, че идва края на заболяванията.

Лекарския съюз обаче, откриват, че това ще попречи на бизнеса им. Предлагат му първо да изкупят акциите му, което той отхвърля. След това му изпращат данъчните и стартира тормоз по всевъзможни способи. Изследователят умира в дом за възрастни хора, а за кончината му има подозрения за интервенция на субстанции.

Няколко години след гибелта му лекарката Хилда Кларк, с помощта на сина й, който е радиоинженер, основават апарат на правилото открит от Райд.

С този апарат при 320 килохерца е честотата на грипния вирус. Три пъти по 7 минути е задоволително да се пресече едно заболяване, изясни.

В научната стратегия, която е написана у нас може да се види този институт в Българска академия на науките по биохимия, който е задължен да не повярва на нито една моя дума, само че да стартират да се занимават с това и ревизират теорията.

Има изцяло действителна опция да опитаме да тръгнем и по различен път, а освен да търсим имунизацията. Хората не са склонни да си задават въпроса по какъв начин да си подобрят живота, приключи Крушков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР