Как мобилната мрежа може да излъчи концерт на изпълнители, пеещи

...
Как мобилната мрежа може да излъчи концерт на изпълнители, пеещи
Коментари Харесай

5G мрежата на Виваком събра от разстояние певци за онлайн концерт

Как мобилната мрежа може да излъчи концерт на реализатори, пеещи от разнообразни географски точки в безспорен синхрон, като че ли са на една сцена, да се преподават уроци от преподавател, намиращ се на едно място, на възпитаници в доста други пространства и да се придвижва човек във виртуална действителност, показва в четвъртък телекомът " Виваком ".

Компанията сподели по какъв начин организира сполучливи проби за внедряване на 5G технологиите в действителната си мрежа, подготвяйки се да стартира да предлага през 2020 година най-новите цифрови услуги. Условието обаче това да стане е същото, което от години и тримата мобилни оператори слагат – военните най-накрая да освободят нужните за 5G мрежата радиочестоти и те да бъдат препоръчани за обмен на съответни цени.

Готовността си да започват 5G следващата година оповестиха през лятото и А1, и " Теленор ", само че и трите най-големи играчи на телеком пазара у нас към момента виждат проблеми в регулациите, които бавят навлизането и в България на мълниеносен интернет стрийминг и транспорт на данни, идеални онлайн връзки, позволяващи отдалечена диагностика и предлагащи ръководство на решения и машини от разстояние.

От " Виваком " оповестиха, че в лабораторни условия са съумели да реализират скорост от 2104 Mbps в 5G мрежата си. В наличието на вицепремиера Мариана Николова, на министрите на транспрота Росен Желязков и на образованието Красимир Вълчев, и на ръководителя на Комисията за контролиране на известията Иван Димитров бяха демонстрирани опциите на последното потомство мобилна мрежа.

Учители организираха отдалечено образование на възпитаници, ситуирани на разнообразни места. Урокът стана посредством интерактивна дъска и таблети, без никакво закъснение на звука и картината.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР