Как компаниите ще си осигуряват достъп до финансиране през следващата

...
Как компаниите ще си осигуряват достъп до финансиране през следващата
Коментари Харесай

Отвореното банкиране и достъпът до финансиране за бизнеса сред топ темите в третия годишен форум Бъдещето на парите

Как фирмите ще си обезпечават достъп до финансиране през идната година, какви са опциите и провокациите на отвореното банкиране у нас, по какъв начин технологиите доведоха до демократизиране  на финансите и какво значи това за всеки един от нас - това са част от главните тематики, които ще бъдат разисквани по време на третия годишен банковo-финансов форуморганизиран от списание „ Мениджър “. Той ще се организира в 10,30 ч. на 24 ноември 2020 година в Международното висше бизнес учебно заведение в София, с стеснен достъп за физическо наличие на публика. Събитието ще може да бъде проследено и онлайн във, както и на уеб страницата. 

За трета поредна година списание " Мениджър " събира водещи представители на финансовия бранш, действителния бизнес и анализатори, които да очертаят какво се случи през 2020 година в областта на парите, финансовите технологии и финансовите пазари и какви ще са трендовете през 2021 година Събитието е гратис. Предварителна регистрация може да се направи до привършване на местата, планувани в сходство с условията за съблюдаване на противоепидемични ограничения.

Форумът ще протече в три дискусионни панела. Първият от тях е с фокус върху достъпа до финансиране за дребните и огромни компании през 2021 година, а измежду главните лектори в него са изпълнителният шеф на Българската банка за развиване Живко Тодоров, ръководителят на Българската стопанска камара Радосвет Радев и доктор Маню Моравенов, изпълнителен шеф на Българската фондова борса.

Предизвикателствата и опциите на отвореното банкиране, както и какви ще са действителните проявления на новата Стратегия за електронните заплащания на Европейски Съюз са водещите тематики във втори панел с присъединяване на Димитър Попов, шеф Консултиране в Делойт България, Любомир Каримански – член на групата на участниците от банковия бранш към Европейския банков орган и Галя Димитрова, създател на финтек старъпа IRIS Solutions.

Как демократизирането на финансите ще промени капиталовата просвета в България ще дискутират в трети панел Цветослав Цачев, основен капиталов съветник на „ Елана Трейдинг “, Ивайло Иванов, изпълнителен шеф на Iuvo, Стойчо Недев, финтек специалист и създател на платформата Vivainvest и Соня Бонова, шеф на April  Finance.

Генерален спонсор на форума е Българска банка за развиване.

Събитието се реализира и с поддръжката на April, Iuvo и Deloitte. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР