Как живее вашият бъдещ кмет? Какъв е стилът му на

...
Как живее вашият бъдещ кмет? Какъв е стилът му на
Коментари Харесай

В дома на кмета: Сливен

Как живее вашият предстоящ кмет? Какъв е стилът му на живот, къде живее, какъв автомобил кара? Вижте какво пожелаха да покажат от вкъщи си и персонални си живот главните кандидати да ръководят Сливен.

Стефан Радев - претендент на ГЕРБ

Стефан Радев е икономист по обучение, сегашен кмет на Сливен и претендент на ГЕРБ за втори мандат. Женен, с едно дете, Радев живее в мезонет в центъра на Сливен, на няколко минути пешеходно разстояние от общината.

Ген. Кольо Милев - претендент на Българска социалистическа партия

Генерал Кольо Милев е някогашен кмет на Сливен от Българска социалистическа партия, претендент за нов мандат. Цялата му биография, с изключение на 4-те години, когато е кмет, е обвързвана с армията. От над 30 години живее в панелен блок в ж.к. " Сините камъни " в Сливен дружно със брачната половинка си.

Йордан Лечков - повдигнат от партия " Нова опция "

Йордан Лечков е един от общо тримата претенденти за кмет на Сливен, които към този момент са избирани на тази служба. Футболна легенда на Сливен, Хамбург, ЦСКА и България, Лечков живее в личния си хотел, който се намира до стадиона в града. Вицепрезидентът на БФС се занимава с зарзаватчийство, има над 50 овошки, които е посадил и отглежда самичък и от три години прави лично вино от сортове, присъщи за родния му край.

Румен Бозуков - " Заедно за смяна "

Румен Бозуков е роден в Сливен. Работи като юристконсулт в родния си град. Женен,с три дъщери. В свободното си време спортува и се занимава с щедрост. Играе в тима на ветерените по волейбол в Сливен.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР