Как живее вашият бъдещ кмет? Какъв е стилът му на

...
Как живее вашият бъдещ кмет? Какъв е стилът му на
Коментари Харесай

В дома на кмета: Благоевград

Как живее вашият предстоящ кмет? Какъв е стилът му на живот, къде живее, какъв автомобил кара? Вижте какво пожелаха да покажат от вкъщи си и персонални си живот основните* кандидати да ръководят Благоевград.
Местните 2019 – още веднъж ти местиш: Дебатът за Благоевград Сблъсък на четиримата кандидат-кметове, събрали най-вече публично доверие съгласно социологическото изследване
Атанас Камбитов - ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ и сегашен кмет Атанас Камбитов ни демонстрира, че живее в блок на централния площад на Благоевград. Точно против общината. Разстоянието от вкъщи му до работното място е по-малко от 50 метра.
Снимка: bTV
Камбитов има и жилище в София, което си купува преди няколко години. Разказва пред екипа ни, че стандартът му на живот е добър, тъй като е имал печеливш строителен бизнес преди да стане кмет.

„ Дивидентите, които съм получил преди да заемам обществена служба, са задоволителни до старини “, декларира пред екипа ни Камбитов.
Снимка: bTV
Личният автомобил на кмета на Благоевград е „ Ауди”, осма серия.

Румен Томов - самостоятелен, подсилен от Българска социалистическа партия

Румен Томов (независим, подсилен от БСП) живее в огромна и хубава нова къща в благоевградския квартал „ Баларбаши” дружно със брачната половинка си. Кварталът се намира на рид и от къщата се разкрива панорама към целия град.
Снимка: bTV
Двете им деца към този момент са огромни и независими.

Машинен инженер по обучение, той се занимава със строителен бизнес.
Снимка: bTV
Показва на екипа ни блока, който строи сега в ж.к. „ Еленово “.
Снимка: bTV
Томов кара джип Тойота на над 10 години.

Иван Ризов - Вътрешна македонска революционна организация

Иван Ризов (ВМРО) е дълготраен шеф на една от най-големите компании за търговия със строителни материали в Югозападна България.
Снимка: bTV
Живее със фамилията си в нова кооперация в покрайнините на Благоевград.
Снимка: bTV
Личният му автомобил е чисто нов джип „ Нисан Кашкай”.

* Според изследване на " Маркет Линкс ", поръчано от bTV. На четвърто място е претендентът на НФСБ Росен Георгиев, който не пожела да бъде сниман преди присъединяване си в предизборния спор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР