Как жените на XXI век успяват да развият печеливши бизнес

...
Как жените на XXI век успяват да развият печеливши бизнес
Коментари Харесай

Вижте къде ще се появи след 3 дни Тяна от Един за друг

 Как дамите на XXI век съумяват да развият печеливши бизнес проекти? Как положителната концепция може да се трансформира в сполучлив бизнес? Къде да срещнем верните сътрудници, които да влагат в започващ бизнес? Това ще ни разкрие първата в България " Арена на дамския бизнес “!

На 8 юни в " Интер Експо Център " следва първото по рода си събитие за дами бизнесмени –  " Арена на дамския бизнес “. То ще бъде публично намерено от Бойко Таков, изпълнителен шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия и Цветан Симеонов – ръководител на Българската Търговско-Промишлена Палата. Във форума ще се включат дами със започващи бизнеси, които ще показват своите хрумвания. Те ще имат опция да намерят поддръжка в представителите на разнообразни финансиращи институции – банки, небанкови фондове и други, които също се включват във форума. Той е подобаващ и за всички, които желаят да открият нови сътрудници и хоризонти за своите планове.

" Арена на дамския бизнес “ е платформа за дами бизнесмени, които имат потребност от в допълнение финансиране, партньорство, менторство или различен тип поддръжка, с цел да осъществят своя бизнес проект. Богатата стратегия на форума включва четири тематични панела, по време на които дамите ще показват и аргументират своите бизнес хрумвания в следните посоки:

Здраве и хубост

Търговия и услуги

Дизайн и творчество

Социално предприемачество и персонално развиване

Кои са представителите на събитието? Всеки от панелите ще бъде открит от вдъхновяваща дама, потвърден експерт в своята сфера. Сред тях са одобрени имена с сполучливи бизнеси като Тяна Пресолска, Биляна Тончева, Иванка Шалапатова. Те ще опишат какво е да си  бизнес дама и ще споделят за провокации, които са преодоляли по пътя си. Останалите дами, които ще се качат на сцената на форума, ще показват по новаторски и атрактивен метод своите бизнес проекти, както и съответните стъпки, които са възнамерявали, с цел да ги осъществят. Някои от тях към този момент са стартирали и търсят сътрудници, а други имат потребност от спомагателна поддръжка, с цел да слагат основите на личен бизнес. 

Част от дамите, презентатори в панелите, са минали през менторската стратегия на Гена Събева – бизнесмен с над 30-годишен опит и ръководител на Бизнес лейди клуб " Женско предприемачество “.  " Няма да демонстрираме нашите артикули. Идеята е на сцената на " Арена на дамския бизнес “ да излязат единствено и само дами, които търсят поддръжка, съдружничество, финансиране, партньорство. Ако желаете да се вдъхновите и да видите какво прави дамата на XXI век и какви хрумвания и стремежи за бизнес има, то може се включите в публиката. “, споделя Гена Събева. Именно краят на менторската стратегия е предизвикал нуждата от провеждането на сходен вид събития, които да дават познания, да вдъхват кураж да бъдещите бизнес дами и да им оказват помощ да открият нужните финансови принадлежности. Важно място в програмата заемат и плануваните b2b срещи  след всеки панел, по време на които дамите с бизнес хрумвания ще се срещат с представители на финансиращи институции, банки и фондове, с цел да търсят дружно метод за партньорство. 

На сцената на събитието се чака 24 дами да показват своите бизнес хрумвания, а особено жури ще награди 3 от тях. Те ще получат действителна опция да осъществят своето мечтано начинание. Техните бизнеси ще имат шанса да бъдат презентирани по време на формалната гала на обичайните награди на Business Lady. 

" Арена на дамския бизнес “ ще се организира на 8 юни (вторник) от 10.00 до 18.30 ч. в Интер Експо Център на бул. " Цариградско шосе “ 147.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР