Как Иво Прокопиев гази закона с палата си на Буджака

...
Как Иво Прокопиев гази закона с палата си на Буджака
Коментари Харесай

Ето как Прокопиев гази закона на Буджака

Как Иво Прокопиев гази закона с палата си на Буджака разгласи, че ще покаже идния вторник някогашният евродепутат и сегашен водач на организацията „ Антикорупционен фронт “ Николай Бареков.



Във видео във Facebook Бареков уточни, че още преди 8 години екипът му в TV7 e посочил метода, по който гуруто на градската десница дружно с бизнессъдружниците си е заграбил предпазената естествена околност. „ Изкупуват на безценица целия полуостров и го трансформират в частна благосъстоятелност в прорез с всички правила и строителни правила в България “, изясни той, като добави: „ Всички видяхме акцията на Христо Иванов в парк Росенец и го запитвам той ще пристигна ли с мен на 11 август, когато по суша ще отидем на затворената улица на Прокопиев, който е лишил жителите на Созопол и целия народ от изконното му право на достъп до плажната линия и Черноморието “.

Преди три дни самият Христо Иванов си глътна езика, когато кореспондентка на „ Скат ” го потита по кое време ще направи и на Буджака акция като в „ Росенец ”. Сламеният политик взе да пелтечи, че не знаел за проблема.

В същото време инспекция на прокуратурата по Южното Черноморие сподели, че солидната ограда, издигната от каолиновия крал освен безусловно нелегално стопира жителите на страната от достъп " Германката ", а слага в риск и живота им, оставяйки единствено тясна рискова пътека до морето.



Пътека, която локалните обясниха, че също е била блокирана до предходната година. Междувременно кметът на Созопол Тихомир Янакиев съобщи пред " Телеграф медиа ", че „ ще събаряме къщи на Буджака, в случай че установим, че са противозаконни, даже да са на олигарси “. По случая са формирани и обособени преписки в прокуратурата.

Вижте палата на Прокопиев от птичи взор, кацнал на самата " Германка ", ТУК
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР