Как иновациите могат да бъдат устойчиви и да направят бизнеса

...
Как иновациите могат да бъдат устойчиви и да направят бизнеса
Коментари Харесай

Лекторите на Шумът на парите 2022: Лилия Димитрова

Как нововъведенията могат да бъдат устойчиви и да създадат бизнеса по-гъвкав против бъдещи рецесии и външни въздействия? Могат ли технологиите да заменят хората и в кои действия?

На тези и други въпроси по време на панел Устойчиво развиване, част от Шумът на парите 2022, ще отговори основният изпълнителен шеф на Фронтекс и член на Борда на шефовете на сдруженията от Реалто Груп Лилия Димитрова.

Професионалният ѝ път започва като маркетинг и търговски управител в разнообразни сдружения от промишленостите ИТ и аутсорсинг за интервал от 10 години.

Кариерата ѝ във финансовия бранш стартира през 2014 година в Провидент Файненшъл България (част от интернационалната група International Personal Finance), където в границите на 3 години поредно заема позициите управител обслужване на клиенти и маркетинг управител, и е член на Борда на шефовете на компанията в България.

Лилия Димитрова поема длъжността основен изпълнителен шеф на Фронтекс и член на Борда на шефовете на сдруженията от групата. Тя стартира своята работа в компанията като основен действен шеф, виновен за бизнес развиването и доставката на услуги на сдруженията. От юни 2019 година госпожа Димитрова е и зам.-председател на Асоциацията за ръководство на вземанията в България.

Лилия Димитрова има тапия за Магистър по Финанси от УНСС и спомагателна специализация по Стратегически аутсорсинг в Университета в Съсекс, Англия.

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете .

Билети ще намерите . Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Капман, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBay и УНИКА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР