Как химическата индустрия работи по „зелени стандарти“ ще демонстрират няколко

...
Как химическата индустрия работи по „зелени стандарти“ ще демонстрират няколко
Коментари Харесай

„Зелена химия“ демонстрират световни компании на Международния технически панаир в Пловдив

Как химическата промишленост работи по „ зелени стандарти “ ще показват няколко международни компании на Международния механически панаир от 23 до 28 септември 2019 година в Пловдив. Те са част от експозицията на Беларус - един от световните водачи в сектора и стопанска система с растеж от 8.1% годишно, който я подрежда измежду първенците в Европа.

Един от най-големите производители на автомобилни гуми в света гостува с най-новите произведения от своя подбор, обхващащ 70 модела в над 300 размера с друго предопределение, главно за селскостопански машини и транспортни средства.

Минерални торове, познати в над 20 страни, ще предложи компания водач във внедряването на екологично чисти технологии.

Различни типове фибростъкло, които се употребяват в коли и яхти, в строителството и други браншове, ще презентира един от водещите международни производители. Предприятието е известно също със стъкловлакно и стъклотекстил, издържащ на температура над 1800 градуса.

Смазки за мотори, турбини, зъбни колела и други механизми, работещи при температура от минус 40°С до плюс 120ºС, са най-интересните експонати на прочут химически тръст.

Една от неговите компании ще показа и моделиращи артикули за отливане на елементи със комплицирана форма, восъци с друго приложение, масла за отбрана от разяждане, парафинови емулсии, овлажняващи и охлаждащи субстанции.



Полиетилен, синтетични нишки, артикули на органичния синтез, горива, смазочни масла, битуми и други произведения ще има на щанда на огромна нефтопреработваща компания.

Фирмите от Беларус са измежду участниците в Международната профилирана галерия „ Енеко “, която показва най-новото от „ зелената стопанска система “ - екология, безвредна химия, чисти води.

Основен акцент в нея са нововъведенията за понижаване на енергийните разноски в промишлеността и бита, за ограничение на нездравословните въздействия върху околната среда, за качество и сигурност на химическите артикули, за филтриране на водата.

Специалистите ще видят технологии и уреди за потребление на възобновими енергоизточници, хладилна, отоплителна и климатична техника, системи за енергийна успеваемост, за филтриране на въздуха и водата, за ръководство на отпадъците и стерилизация, съоръжение за ВиК мрежи, машини и апарати за химическата индустрия, както и нейни произведения.

„ Енеко “ се организира в Международен панаир Пловдив дружно с още четири профилирани изложения, показващи новости от автомобилната промишленост, машиностроенето, роботиката и автоматизацията, строителството, електротехниката, осведомителните и цифровите технологии.

Очаква се над 700 компании и повече от 30 000 гости експерти от страната и чужбина да се включат в най-голямата среща на бизнеса в България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР