Как го прави Кейт Мидълтън? Този въпрос си задават милиони

...
Как го прави Кейт Мидълтън? Този въпрос си задават милиони
Коментари Харесай

Как го прави Кейт Мидълтън? 7 часа от раждането до бляскавите снимки с бебето

Как го прави Кейт Мидълтън?

Този въпрос си задават милиони дами и медиите по света, откакто за трети път херцогинята се появи допълнително от блестяща форма единствено няколко часа откакто роди по естетвен път. Експерти от целия свят се надпреварват да дадат пояснение на феномена " Кейт ".

Мидълтън роди най-малкия си наследник в 11:01 ч английско време на 23 април, а в 18 ч към този момент позираше пред фоторепортерите - на токчета! - и изглеждаше зашеметяващо на път към дома си с най-младия член на кралската фамилия.

Ето част от обясненията на спецалистите:

Накратко: става въпрос за композиция от положително здраве, подобаващ хранителен режим, раждане без затруднения и подкрепящи родственици, другари и помощници.

Пред " Ю Ес Ей Тъдей " гинекологът доктор Шерил Рос, създател на известна книга за женското здраве, споделя, че лесните раждания на Кейт са може би отплата за компликациите ѝ през бременността. Известно е, че тя страдаше от остра форма на гадене, поради която се наложи да бъде приета в болница и седмици наред не поемаше обществени задължения.

Кейт безспорно разчита и на персоналната си стилистка Наташа Арчър, която съгласно сп. " Пийпъл " е била видяна в болничното заведение час преди изписването на бебето. Там е била ѝ персоналната ѝ фризьорка Аманда Кук Такър. Не е ясно дали от поверие или по други съображения, само че и на трите изписвания на своите деца кралската дама залага на еднакъв дизайнер за роклята си - Penny Packham.

Всъщност бързото изписване на родилката и бебето не е извънредно за Великобротания. Според оповестено в " Гардиан " изследване майките в Обединеното кралство даже са преди всичко по най-кратък престой в родилните отделения в съпоставяне в останалите развити страни. А при Кейт за това има и спомагателна причина - медийната шумотевица към нейното наличие затруднява работата на болничното заведение. Разбира се, болничното заведение не би си разрешила да изтъкне този мотив, само че положителните кралски обноски включват предвидливост за комфорта на лекарите и останалите дами в отделението.

Сравнително късото раждане също е причина за бързо възобновяване. Кейт явно е от дамите, при които процесът протича релативно бързо.

Друг значим фактор е, че не е качила доста килограми през бременността, показва доктор Шерил Рос.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР