Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално! Така

...
Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално! Така
Коментари Харесай

Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално

Как е Вучич? Да го цунеш от мене особено! "

Така министър председателят Бойко Борисов се обърна към министъра на енергетиката Александър Антич по адрес на президента Александър Вучич. Министърът пристигна на събитие в региона на Кнежа, на което министър председателят сподели на този и други задгранични посетители по какъв начин върви строителството на идващия стадий от " Балкански поток ". Специалните поздрави за Вучич са, тъй като по думите на Борисов не вярвал, че този план ще тръгне.

Борисов се обърна към министъра с " брато ", а към представител на посолството с: " Къде си, бе, амбасада! "

Министърът разгласи, че когато в България се работи, Сърбия е удовлетворена, на което министър председателят отговори с вица, че сърбите до момента в който свирят, българите работят.

Малко е прашно, вие сте привикнали единствено по килими да ходите в Сърбия, продължи министър председателят, до момента в който подканяше гостите да видят по-отблизо започващите строителни работи по трасето и където предложи да си създадат " слика ", която да се прати на Вучич, " че той не вярваше ". " Гледай какви сме убавци ". заключи министър председателят, откакто всички публични посетители се подредиха към него за фотография.

Сръбският заместник-министър не можа поради мъгла да дойде в точния момент за главното събитие за деня - стартирането в употреба на първия сектор от " Турски поток " на българска територия по-рано през днешния ден. Всички посетители от утринното събитие пристигнаха и в Кнежа, измежду които посланици, зам.-министри от Унгария и Саудитска Арабия и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР