Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално!Така премиерът

...
Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално!Така премиерът
Коментари Харесай

Цитат на деня: Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално

Как е Вучич? Да го цунеш от мене особено! "

Така министър председателят Бойко Борисов се обърна към зам.-министъра на строителството, превоза и инфраструктурата Миодраг Поледица. на Сърбия по адрес на президента Александър Вучич. Зам.-министърът пристигна на събитие в региона на Кнежа, на което министър председателят сподели на този и други задгранични посетители по какъв начин върви строителството на идващия стадий от " Балкански поток ". Специалните поздрави за Вучич са, тъй като по думите на Борисов, не вярвалу че този план ще тръгне.

Борисов се обърна към зам.-министъра с " брато ", а към представител на посолството с " Къде си, бе, амбасада! " Зам.-министърът разгласи, че когато в България се работи, Сърбия е удовлетворена, на което министър председателят отговори с вица, че сърбите до момента в който свирят, българите работят.

Малко е прашно, вие сте привикнали единствено по килими да ходите в Сърбия, продължи министър председателят до момента в който подканяше гостите да видят по-отбилзо започващите строителни работи по трасето и където предложи да си създадат " слика ", която да се прати на Вучич, " че той не вярваше ". " Гледай какви сме убавци ". заключи министър председателят откакто всички публични посетители се подредиха към него за фотография.

По-рано сутринта имаше публична гала по откриването на първия сектор от " Турски поток " на българска територия. В предавано във " Facebook " профила на премиера идване в региона на Кнежа изпълнителният шеф на " Булгартрансгаз " Владимир Малинов разгласи, че тази част от трасето ще минава през територията на 11 области, извършва се от косроциум с водеща компания " Аркад " от саудитска Арабия и е на стойност 1.1 милиарда евро без Данък добавена стойност. Повече за проблемите по подписването на контракта с " Аркад " откакто бе определен за победител в публичната поръчка четете тук. Това е и повода измежду гостите да бъде зам.-министърът на енергетиката на Саудитска Арабия Аабед Абдулах Алсаадун.

Сръбският заместник-министър не можа поради мъгла да дойде в точния момент за главното събитие за деня - стартирането в употреба на първия сектор от " Турски поток " на българска територия по-рано през днешния ден. Всички посетители от утринното събитие пристигнаха и в Кнежа, измежду които посланици, зам.-министри от Унгария и Саудитска Арабия. и други

Премиерът разгласи градежът за величествен и изясни, че в нивите се вършат автомагистрали, жп линии и газопроводи, " а едни единствено бърборат в София ".

Докато пътуваше до мястото на събитието министър председателят попадна на италианци, на които поредно сподели довиждане, бонджорно, бене и най-после аривидерчи.

Обяви, че " Балкански поток ", както той назовава " Турски поток " през българска територия, е с 1 млрд.(в неуточнена валута - бел. а.) по-евтин от " Южен поток ", който бе зарязан.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР