“Как е станала “Джи Пи Груп“, кой е стоял зад

...
“Как е станала “Джи Пи Груп“, кой е стоял зад
Коментари Харесай

Веска Волева: В случая с “Джи Пи Груп“ става въпрос за поставени лица

“Как е станала “Джи Пи Груп “, кой е стоял зад нея, с цел да може да печели толкоз скъпи и толкоз значими публични поръчки. Според мен тук става въпрос за сложени лица “, сподели юрист Веска Волева в предаването “Нещо повече “.

“В нашата страна няма ръководство на по-долни равнища. Има ръководство на едно само равнище и то се споделя Бойко Борисов. Никой надолу не смее да направи нищо. За съответната компания, какво съм чула аз и какво знам. Тези хора, които се изричат тук, и които сипят суперлативи за себе си, това са едни сложени хора, зад тях седят същинските притежатели, които не са вписани на никое място юридически. Аз съм чула, че Валентин Златев седи зад тях дали е правилно, или не – не мога да кажа “, разяснява тя.

В диалога Волева приказва и по въпроса за операцията на правото с политическа целенасоченост и дали това няма да ни коства нещо по-голямо като върховенството на закона.

“То към този момент ни коства. То ни коства с този метод на работа, с издевателството, който се упражнява върху софиянци “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР