Как е било преди 200 години? Ако момичето забременее и

...
Как е било преди 200 години? Ако момичето забременее и
Коментари Харесай

Какъв е бил сексът преди 200 години

Как е било преди 200 години? Ако момичето забременее и момчето не се усеща отговорно и не желае да се ожени за нея, цялото село го притиска... В последна сметка е позор за фамилията, макар че... сексът се е практикувал с общо единодушие и безмълвие от всички. Кога? Винаги. Особено през сезона на прибиране на реколтата.

Е, напълно друго от през днешния ден. От исторически архиви – основно правосъдни и църковни архиви се знае, че единодушието за предбрачен секс е било всеобщо, което не значи, че е било утвърдено особено от Църквата. За сходно нарушение свещеникът можел да подреди доста унизително смирение - лежане на кръста в църквата. Въпреки че тайната на покаянието постоянно е била в действие, всички знаели какъв грях е направило момчето.
Къде се намира центърът на оргазма
Центърът на оргазма в човешкото тяло е скупчване на кафези в гръбначния мозък. Тяхното активиране провокира стесняване на мускулите на т...

Интересното е, че младежите постоянно са консумирали връзката съвсем под надзора на родителите си, даже и след годежа. Като цяло, актуалното селско общество /и градско/ е доста по-„ разбирателно “ от преди, що се отнася до половия живот. Макар че, единствено тъй като сексът преди брака се е случил, това изобщо не значи, че е имало общ полов спад. Сексът и любовта са били безусловно табу, никой не е приказвал намерено за това, публично всичко трябваше да бъде " Боже ".

Само част от градския фолклор и селските песнопения са били цялостни с препратки към полови актове, в това число даже женска мастурбация. Колкото " по-сочно " е било наличието на песнопенията обаче, толкоз повече етнографите са ги цензурирли през годините. Дори са променяли самите текстове. Това естествено е било в ущърб на историческата и моралната позиция.

Възможности за правене на обич се е търсела когато и да е, не по малко от в този момент и съвсем на всяко място, стига да е „ годно “. През 17. и 18. век селото се състояло от най-много десетина колиби (ако даже имаше толкоз много), а прасетата нормално се се пасяли в гората... Освен това съвсем всеки е знаел за всяка стъпка на всеки гражданин. Не е било по никакъв начин елементарно някой да остане неизвестен с желанието си, да не приказваме за самия полов акт. Дори в градовете съвсем всичко се е знаело.

Любопитен факт е, че до момента в който предбрачният секс е бил много постоянно срещан и не е попадал в графата " неодобрителни ", измяната заема първо място в нея. Освен институцията на съда и Църквата, съществували т.нар селски клъстери. По време на подобен " сеанс " всички домакини се срещали и обществено признавали своите злодеяния и грехове. Тогава тълпата е имала право да преценя какво да прави с провинилия се. Финалът на романсите от време на време е бил жалък - ухажор (или любовница) е можело даже да бъде изгонен далеко. 
Папа Франциск: Извънбрачният секс не е измежду тежките грехове
По време на своя конференция неотдавна 84-годишният папа Франциск разкри кои грехове счита за най-сериозни. Извънбрачният секс не е с...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР