Как да сте максимално тихи у дома, докато правите секс,

...
Как да сте максимално тихи у дома, докато правите секс,
Коментари Харесай

Докато всички спят: Правила за тих секс

Как да сте оптимално тихи вкъщи, до момента в който вършиме секс, само че и в това време да получите неописуемо наслаждение?

Е, това се оказва безусловно допустима задача и то без да се постанова да разсъните никого от фамилията си.

Ако към момента живеете с родителите си или пък имате деца и надлежно доста малко място за усамотение, това изобщо не значи, че би трябвало да забравите за секса един път вечно.

Просто си коства да научите няколко елементарни правила, които ще ви разрешат да се насладите на интимните милувки. Сега ще ви разкрием няколко секрети за тихия секс, с цел да не събудим роднините.

Фонов звук

Идеалният трик при секс е да употребявате фонов звук. Например може да включите поредицата "Приятели " на назад във времето, тъй че екранният смях да заглуши стоновете ви в припадък на пристрастеност.

Това се прави при изискване, че има още някой, с изключение на вас, безсънен в този час. Ако всички обаче към този момент са си легнали, може да употребявате душа.

Водната бликам е страхотна за заглушаване на звуците, които може да издадете по време на секс. Основното е, че на никого не би трябвало да му хрумне да отиде до тоалетната, тъкмо сега, когато сте се отдали на скотски удоволствия с обичания.

Правилна стойка

Най-добрата позиция за спокоен секс без подозрение е мисионерската. Тук има минимален риск да съборите нещо или да създадете спомагателен звук.

Освен това при нея може с лекост да контролирате придвижванията си, до момента в който в това време се наслаждавате изцяло един на различен.

Има едно изискване. Може да я практикувате единствено на пода, тъй като леглото може подло да ви съобщи. Кучешката също е превъзходен избор.

При нея би трябвало да бъдете деликатни да не бутнете нещо или да не издавате прекомерно доста звучи при амплитудните оттласъци.

Орален секс

Това е несъмнено съвършеният вид, с цел да си доставите оптимално наслаждение и да издавате минимум звуци.

В този случай е значимо да се откри добра и постоянна опора и да няма нищо, което да побутнете с някое некоординирано придвижване към вас.

Освен това оралният секс е съвършен и за обстановки, когато нямате кой знае какъв брой доста време.

Ако въпреки всичко някой над 18 ви хване да вършиме секс, то умерено може да отговорите, че сте положителни хора, които загрижено работят по решаването на казуса с демографската рецесия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР