Как да станем по-отговорни към заразата с коронавирус? Общинският съветник

...
Как да станем по-отговорни към заразата с коронавирус? Общинският съветник
Коментари Харесай

Общински съветник от ВМРО с предложение за крути мерки в градския транспорт заради коронавируса

Как да станем по-отговорни към болестта с ковид? Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера има предложение, като главната му цел е градският превоз. Според него, това е едно от най-рисковите места за разпространяване на болестта.
За да има по-голяма предварителна защита там, Контрера предлага следното:
1. Да се организира акция по засилен надзор за носене на маски при пътешестване с публичния превоз взаимно с " Общинска полиция " -СДВР.
2. Да има засилени инспекции по рискови линии, където всеобщо се пътува без транспортни документи с авансово обявяване на няколко дни по-рано за графика и линиите, които ще се ревизират.
 На живо: Проверка на маски в градския превоз в София - нарушителите не ги глобяват На живо: Проверка на маски в градския превоз в София - нарушителите не ги глобяват
Сутрешна инспекция на Нова телевизия онлайн дали се носят маски в градския превоз в София разкри плачевна картинка. " Вашият безсрамник...
3. Да се вкара непрекъснат надзор по избрани линии или по част от техните направления, които от години са известни с висок % на пътуванията даром.
Като рискови линии Контрера сочи следните - трамвайни линии 22, 20, 10, 6, както и автобусни линии 72, 3, 5, 90, 117, 119. Като рискови се обрисуват трамвайна линия 18 в сектора от Орландовци до площад Лъвов мост и трамвайна линия 12 в сектора от Централна гара до " Централни хали ".
Ето и цялостната позиция на Контрера:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР