Как да си намерим момичета за платена любов? Това е

...
Как да си намерим момичета за платена любов? Това е
Коментари Харесай

С*кс, дрога и хазарт – „туризъм“ в Родопите?!

Как да си намерим девойки за платена обич? Това е един от най-често задаваните въпроси от страна на посетители в Родопите, на път даже да се конкурира с естествените и исторически забележителности в планината. Това разкриват за „ Родопи voice “ чиновници в хотели и къщи за посетители в района.

Най-често търсачите на милувки са уикенд туристи от северните елементи на Гърция, както и потомци на изселници в Турция.

Отварянето на граничните пунктове „ Златоград “ и „ Маказа “ пък насочи вниманието на контингента „ жрици на любовта “ точно към регионалните центрове Кърджали и Смолян.

Десетки са обявите за платени милувки в интернет за двата района. Труженичките пък разказват във „ визитките “ си с изключение на всевъзможни умения в предлаганата услуга, само че и положително притежаване на британски, турски и гръцки език.

В същото време пък младежи от страната идват на „ наркотуризъм” в Родопите, за което „ приказват “ и полицейските сводки в района.

Все по-често посетители на планината биват хванати с дрога. Най-често от вътрешността на страната. Младежите са заредени с така наречен „ леки опиати “, само че също по този начин и синтетична дрога. Обикновено екскурзията им в планината приключва с неоправдателна присъда.

Бум на изловените със неразрешени субстанции пък има по време на тридневния английски събор край родопското село Полковник Серафимово. Най-фрапантният образец бе отпреди година, когато млада жена бе хваната с рекордно количество амфетамин и екстази, най-вероятно квалифицирано за разпространение по време на събора, който събира хиляди хора от целия свят.

Само преди дни пък испанец си потегли от Кърджали с условна присъда от 3 години, поради „ опиат екскурзия “. В буса на мъжа, пътуващ за „ Маказа “, служителите на реда откриха голям брой пакети опиат, хашиш и амфетамини. Испанецът бе арестуван по време на акция по търсене на избягали пандизчии.

Хазартните клубове в Родопите също разчитат най-много на чужденци, само че също по този начин и на родни гастарбайтери, подготвени да „ трошат “ евро на машинки. За това приказва и взривът на отваряне на дребни казина в последните години.

„ Големите играчи “ обаче подминават двата регионални града Кърджали и Смолян в търсене на по-големи
хазартни благоприятни условия в посока Пловдив, Стара Загора и София.

Източник: 24rodopi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР