Как да се справим с изневярата? Съвети как да се справите

...
Как да се справим с изневярата?
Съвети как да се справите
Коментари Харесай

Препоръки как да преодолеете изневяра

Как да се оправим с изневярата?

Съвети по какъв начин да се справите с изневярата

В тази публикация ще ви срещнем с 6 метода по какъв начин да преодолеете изневярата и да не загубите връзката с колегата си.

Преодоляване на невярност

Изневярата постоянно предизвиква огромно страдалчество. Това е освен поради чувството за изменничество, което изпитва другият сътрудник, само че и тъй като разсънва разнообразни страхове и рани. Те включват боязън дали сме задоволително положителни за колегата си, боязън от занемаряване и разлъка.

Въпреки че може да страдаме в такава обстановка, огромният проблем, който поражда, е по какъв начин да се оправим и да преодолеем изневярата по най-хубавия метод. Често не сме готови за това. В последна сметка никой не ни е учил по какъв начин да се оправяме в сходна обстановка.

Ето за какво през днешния ден бихме желали да открием няколко съвета по какъв начин да преодолеете изневярата, тъй че прочувствената ви болежка да може да бъде облекчена допустимо най-скоро. В последна сметка не е належащо да продължавате да разранявате раната повече.

Никога не прикривайте болката си с цел да преодолеете невярност

Когато в една връзка възникне невярност, е належащо да поддържате връзка .

Дори и да е мъчително, и двамата ще желаете отговори и ще има въпроси. Просто не правете това, което вършат доста хора да  прикриват болката.

Не би трябвало да има игнориране и превземане, че нищо не се е случило. Вашата болежка ще се появи в най-неочаквания ден, колкото и да я прикривате. По този метод, като го игнорирате, вие единствено забавяте неизбежното.

Необходимо е да бъдем почтени във връзката

Някои двойки съумяват да продължат връзката си след невярност,а други не. Когато някой е нарушил съществуващото доверие, е належащо да си зададем някои значими въпроси.

Например, ще можете ли да простите нещо сходно? Ще можете ли да продължите да спите до този човек? Бъдете почтени със себе си, тъй като има доста хора, които дават отговор с „ да “ на тези въпроси и по-късно не могат в действителност да простят на колегата си.

Временното делене може да ви помогне да изясните концепцията си и да видите всичко от по-добра вероятност. Може би, в случай че изневярата е била дребна, това не е толкоз значимо за вас. Въпреки това, в случай че вашият сътрудник е бил в друга връзка, да вземем за пример, може да се наложи да предприемете дейности.

Една от опциите, които можете да обмислите, в случай че това стане прекомерно огромно за вас, е лечението за двойки. Това е превъзходен вид, стига да няма обвинявания или ненавист. За същинското помиряване би трябвало да участват единствено обич и предпочитание.

Запитайте се за какво желаете да продължите вързката с този човек

Ако мислите да се опитате да простите и да продължите връзката, значимо е да се запитате за какво желаете да извършите това. Мотивирани ли сте от същинска обич и предпочитание да възстановите връзката? Или, в противен случай, решението ви дава отговор на икономическа или прочувствена взаимозависимост, боязън да останете сами или угриженост за това, което другите хора ще кажат?

Разберете се с колегата си

На процедура е неизбежно първоначално да се почувствате предадени и да поискате пояснения, смирение и отплата от колегата си. Въпреки това, не можете да запазите позицията си вечно.

В избран миг е належащо да се изоставим жертвата и да се съсредоточим върху вземането на решения, предлагането на решения и определяне на ограничения и граници. Например, може да помислите за нуждата да помолите колегата си да приключи всички контакти с третото лице, в случай че желаете да продължите връзката.

По същия метод, когато спрете да се възприемате като жертва, значимо е да спрете да етикетирате другия като погрешен. Този етикет може да ви накара да продължите да упреквате и да поддържате съмнение и може да накара колегата ви да загуби мотивация да се опита да се усъвършенства.

Инфо: https://steptohealth.com/ pixa bay

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР