Как да съблазните мъж с физически контакт? Или по-скоро как

...
Как да съблазните мъж с физически контакт? Или по-скоро как
Коментари Харесай

Как да съблазняваш, без да изглежда вулгарно?

Как да съблазните мъж с физически контакт? Или по-скоро по какъв начин да съблазните мъж с допиране? Да спечелим вниманието му, като го допираме вярно? Внимание, не приказваме за нищо непристойно. Защото всичко си има времето. Тук не приказваме за специфични качества, умения или демонстрация на извънреден опит в най-интимната непосредственост с мъжа, а за обстоятелството, че докосването, дискретно и ловко, е детайл, който оказва помощ да се разсъни това пламъче, възприятие, осезание…
В нашата просвета по предписание физическият контакт сред непознати е нулев или съвсем нулев и колкото повече човек се доверява или е единен от „ специфични “ връзки (романтични, наставнически, роднински), физическият контакт става по-чест и по-близък.
Разбира се, когато става въпрос за връзките сред мъжете и дамите, към този момент има необикновен физически контакт. Не би трябвало да преувеличаваме, не би трябвало да изпреварваме времето и което е по-важно, не би трябвало да вършим нищо, което няма ясното, категорично и изрично единодушие на другия.
Да се ​​върнем към центъра на тематиката по какъв начин да съблазниш мъж посредством физически контакт, да намериш верния баланс сред несъответстващо и натрапчиво, даже непристойно държание и цялостна безчувственост? Балансът се реализира посредством „ страст “, а не посредством полово допиране. Има огромна разлика.

Как да завладеете мъж с страст?
Има огромна разлика сред „ сетивен “ метод и „ секси “ метод. И някои признаци на тази разлика могат елементарно да се отгатнат. Сексуалният метод е изцяло прям и насочва обръщение като: „ Нека се сближим! “. Това е метод, който може да накара и двамата да загубите баланс. Сигурни ли сте, че желаете да прескочите стадиите и да започнете?
А що се отнася до него, може би той е сюрпризиран и объркан от вашата упоритост и може да се възползва от тази опция в придвижване, без да се интересува изключително.
А може да се случи и друго – в случай че „ тичате “ прекомерно бързо, изцяло е допустимо да я докарате до такава степен, че той към този момент да не има намерение да има фамилиарност с вас.
Защото, както доста други и той се нуждае от повече време и към момента не е схванал дали в действителност се интересувате от него. Не е правилно, че мъжете търсят само „ това “. Особено в случай че желаят сериозна връзка.
Чувственият метод оставя завладяваща неизясненост в несигурност, като в това време оповестява, че не можете (за известно време или може би никога) да преминете избрани граници. Плюс това, този метод подвига летвата и покачва вашата стойност в очите на мъжа.
Сексуалният метод, като се изключи че е извънредно първичен и неотложно прекъсва позитивното напрежение, тъй като, както се споделя, той към този момент е вкарал доста голове едвам след 30 секунди игра и мачът доскучава. Нулево напрежение.
От друга страна, чувственият метод усилва напрежението и генерира интерес, любознание и конспирация. Това е като описване на холивудска история, изпълнена с изненади и напрежение.
Физическият контакт за съблазняване, употребен чувствено, не е предопределен да разчупи всички граници и отдалеченост сред вас и мъжа, с който поддържате връзка. Той има за цел да понижи дистанцията и да сътвори топлота и убеденост.
Успешно служи за разтопяване на леда и разрушение на бариерата на цялостното отчуждение.
Първият ефикасен метод да употребявате физическия контакт, с цел да изпратите сигнал за осезателен интерес, е да поздравите с обятия.
Вторият метод да съблазните мъж с физически контакт е да го докоснете леко. Той ще усети докосването ви в миг на наслада, откакто той или вие сте се пошегували, или сте видели или чули нещо смешно.
Такъв жест, изработен сега на „ пика “ на позитивните чувства, основава един тип котва, т.е. оставя позитивен и невредим спомен – оказва мощно влияние на неумишлено равнище.
Това значи, че оставя диря в мозъка на мъжа.
Затова не бързайте, оставяйте следи и скоро пробуденото в него възприятие ще откри своя физически израз.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР