Как да разпознаем заболелия черен дроб?Черният дроб изпълнява най-различни функции

...
Как да разпознаем заболелия черен дроб?Черният дроб изпълнява най-различни функции
Коментари Харесай

4 симптома, които ви подсказват, че имате проблем с черния дроб! Не ги пренебрегвайте никога!

Как да разпознаем заболелия черен дроб?

Черният дроб извършва най-различни функционалности в нашия организъм. Той очевидно и неявно дава отговор за нашия напредък, имунната система, храненето и половите функционалности.

Заболяването на черния дроб попречва тези витално значими процеси. С помощта на редица признаци вие сами бихте могли да определите евентуалните проблеми с черния дроб.

Обезцветяване на кожата

Кожата и склерата (бялото) на очите пожълтяват, а урината става тъмно-жълта. Това са признаци на жълтеница, която е един от основните признаци на заболяване на черния дроб.

 

Хранене

Загубата на апетита с непрекъснато понижаване на тежестта приказват също за дисбаланс на черния дроб. Появяват се признаци на анемия, чести пристъпи на гадене.

 

Ходене по огромна потребност

Ако цветът на изпражненията стане ярък, това е сигнал за насърчаване на разстройство на черния дроб. Освен това, болните постоянно се оплакват от раздразнени вътрешности и нередовно вървене по огромна потребност.

 

Подут стомах

Подпухнатост под дясната долна част на ребрата е също постоянно недоволство на пациентите с болен черен дроб. Това отичане нормално притиска диафрагмата и най-сетне приключва с мъчително дишане.

Източник: zajenata.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР