Как да разпознаем дали първата ни среща с някого е

...
Как да разпознаем дали първата ни среща с някого е
Коментари Харесай

Защо е добре да се потим на първа среща

Как да разпознаем дали първата ни среща с някого е предходна добре? Не можем да разчитаме нито на това по какъв начин ни е погледнал или докоснал, нито пък на обещанието, че " ще се чуем ". Вместо това учените имат сигурен метод да потвърдят, че сме се харесали - посредством сърдечния темп и потенето.
 Снимка 446167

Новото проучване на университета Лейден в Холандия прави опит със 140 хетеросексуални мъже и дами, " изпратени " да се срещнат за първи по време на концерт. Всички те са снабдени със специфични очила, които " наблюдават " погледите им, а електроди регистрират сърдечни им темп и равнището на потене.

След като двойките били разпитани самостоятелно харесали ли са или не сътрудниците си, учените пристъпили към разбор на данните от очилата и електродите. За тяхна изненада това какъв брой постоянно са се докосвали, поглеждали или засмивали двойките не показвало дали са си допаднали.
 Снимка 335510

Затова пък тези от тях, които категорично са декларирали, че са харесали колегата си, показвали идентичен сърдечен темп и еднообразно равнище на потене. Резултатите от проучването на Лейден още не са доказани от наново такова.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР