Как да привлечем щастие? Ричард Гиър е будист от години.

...
Как да привлечем щастие? Ричард Гиър е будист от години.
Коментари Харесай

Как да привлечем щастие? На това ни учи Ричард Гиър

Как да притеглим благополучие?

Ричард Гиър е будист от години. Прилага техники за медитация и даже е разговарял няколко пъти с Далай Лама.

Актьорът избра своя нравствен път и реши да живее на правилото на реализиране на вътрешен мир посредством позитивни мисли.

В едно изявление той посочи, че всеки ден ползва просто и мощно упражнение, което съгласно него притегля щастието. Той го практикува от години.

Как да притеглим благополучие?

Всеки път, когато срещна по пътя си, било то човек или насекомо, първата мисъл, която позволявам във връзка с това творение е: „ Желая ти благополучие ”! Но най-важното е тази мисъл в действителност да е първата: „ Желая ти благополучие ”!

Понякога е извънредно мъчно да го направиш, когато се окажеш лице в лице с врага в ненадейно сложна обстановка. Много ми оказва помощ медитацията, която ме научи да не разрешавам да бъда превзет от отрицателни страсти. Така получаваш опцията да създадеш пространство към себе си. Виждаш по какъв начин тази отрицателна страст се появява в теб и преди да те завладее, успяваш да я трансформираш.

“Виждате всичко такова, каквото е. Невежеството се демонстрира, гневът не е нищо друго с изключение на незнание от моя страна, от страна на другите хора. Трансформирайте го, освободете го, превърнете го в обич ”.

Вижте още: Трудната орис на една майка

Често сме заложници на отрицателните мисли и страсти. Опитваме се да заглушим, да ги скрием, да ги потиснем в себе си, само че това единствено утежнява живота ни, както и връзките ни с другите хора.

Ако желаете да привлечете благополучие, пожелайте го на другите. Развийте положителни и позитивни мисли и ще стартирате този цикъл. Скоро ще забележите по какъв начин животът стартира да се трансформира към по-добро!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР