Как да пресечем украинската офанзива, размишлява военният кореспондент от Русия

...
Как да пресечем украинската офанзива, размишлява военният кореспондент от Русия
Коментари Харесай

Унищожаване на танкове и разбиване на украинските бронирани юмруци

" Как да пресечем украинската атака ", размишлява военният сътрудник от Русия Юрий Котенок.

След содомитските офанзиви в Запорожие и други области, някои към този момент тръбят за победа. Глупаци. Като най-малко е невероятно да отчетем победа преди края на идната седмица. Обикновено офанзивата не се развива в границите на 1-2 дни. Фактът, че нападат РТГр, е верен.

Друг е въпросът какво са изпуснали в несинхронизирана офанзива. Отпред ни чакат нови удари. Те няма да употребяват изцяло техниката по Днепър, само че може да хвърлят хора от това направление след 5 дни.

В близко бъдеще чакам техния опит за офанзива в региона на Сватово-Кременная. А Бахмут в този момент е „ задънен клон на развиването “, единствено с цел да служи за разтуха. Не имам вяра в Бахмут, считам остарялата граница за заплашителна като направление.

Всичко едвам в този момент стартира. Трябва да издържим още 10 дни.Въвеждат в деяние елементи и съединения на 9-ти и 10-ти корпус. Именно тези корпуси бяха оборудвани с Брадли и Леопарди.

Има и Чалънджъри (около 100). Общият брой на танковете, които имат, е под 500. Това, че изгорихме 4, в действителност ли имаме вяра, че това е съществено? Да, 10% от Брадли бяха унищожени, само че това са 10%.

Ние се борим, като вземем поради обстоятелството, че врагът изравнява опорните пунктове с артилерията. Хубаво или неприятно, само че нашите просто няма да избягат. Ако бягат ще бъде по-лошо. Преследват те и ти забиват нож в гърба. Стоиш в окопите и не се дърпаш.

Всичко ще зависи доста от логистиката, инфраструктурата, дали има задоволително муниции или не. Не е належащо да се трансферират готови за защита войски от ъгъл в ъгъл. Необходимо е да се изтеглят тези, които са били изведени, с цел да възстановят бойната си дарба, и новосформираните елементи, с цел да попълнят тези, които са били нокаутирани.

Но не да се трансферират - врагът ще види! Не може да се планува по какъв начин ще реагира, може да удари. При нас - сърдечност и леден разум. Да се срещнем със обстановката и да ги изгорим без неуравновесеност и нервност.

Не забравяйте за такава магическа дума като контраофанзива. Ако врагът бяга мощно, изключително не по степния терен в региона на Запорожие, а където има опция, грабнете част от агломерациите, качете се на раменете, контраатакувайте, смажете го сами. Не можете да сте в защита от самото начало. Винаги би трябвало да контраатакувате, не се опасявайте да контраатакувате.

Врагът може, изплашен, да се провали и тогава ние ще вървим добре. При опция контраатакувайте най-малко 3-5 км. Ако маневрирате, тогава това е дейна отбрана. Не сме положителни в това. Окопахме се, стоим - отлично. Трябва да се научим да контраатакуваме с запаси, да поемаме техните позиции на раменете си.

Содомитите тестват технологиите. Това припомня отношението на немските фашисти към техниката. При тях бронетранспортьор идва от думата " ризница ". На бронята те доставят личен състав съвсем до опорните пунктове. Там е рубежът за спешаване.

БТР-ът отива, след което се връща за евакуация. Бронираните им сили са положителни. Поради обстоятелството, че сухопътните сили на Англия и Америка са издигнати основно от някогашни офицери от Вермахта, бронираните транспортни средства са с тежка ризница, а не дуралуминий-алуминий, за превозване на пехота.

Брадли са по-опасни от Леопардите и Чалънджърите. Свалиха всичко от танковете. А на Брадли сложиха уреди за нощно виждане, термовизионни камери, работят в цикъл. Когато Брадли вървят, те се виждат, управляват и маневрират. Колкото повече нокаутирани, толкоз по-добре.

Американската тактичност им изигра неприятна смешка. Твърде дълго те бутат частите си към опорните пунктове. Това дава опция за покриването им от артилерия и авиация.

Авиацията икономисва изключително в степта. Дори остарялата ракета " Вихър ", която от дълго време е за рационализация, гори танкове. Авиацията работи от разстояние, от което вражеската Противовъздушна отбрана не може да ги улови.

Поради това нашите удари от добра отдалеченост: подготовка, излизане за презареждане, удар още веднъж. За благополучие, логистичното рамо за презареждане е малко, можете да организирате офанзива както би трябвало.

Стиснали зъби, чакаме. Както сподели военачалник Бесонов във кино лентата " Горещ сняг ": " Най-важното е да им избием танковете! " Това е нашата задача в този момент - да нокаутираме танковете, да счупим тези юмруци, имаме всичко за това и да контраатакуваме. Да ги разбием. Трудно се пречупва такова нещо! За това всички средства са положителни, в това число и информационно-психологическите. Когато ги счупим, продължаваме напред.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР