Как да отслабнем най-бързо без да се измъчваме? Това е

...
Как да отслабнем най-бързо без да се измъчваме? Това е
Коментари Харесай

Спазвайте тези 10 правила и за нула време ще се избавите от излишните килограми

Как да отслабнем най-бързо без да се изтезаваме? Това е най-големият въпрос, който вълнува и дами, и мъже с наднормено тегло.

Да влезем във форма не е по никакъв начин елементарно, само че не е наложително да съблюдаваме изтощителни, мъчителни диети, които ни карат да се усещаме зле, отпаднали, раздразнени и постоянно гладни.

Има някои изпитани способи на вярното хранене, които при прецизно съблюдаване дават необикновен резултат и ви оказват помощ да отслабнете по-бързо, в сравнение с сте предполагали.

1. Пиенето на вода по време на хранене и към храненията денем оказва помощ да заситите глада по-лесно, тъй като запълва стомаха. Освен това положителната хидратация е от огромно значение за отслабването и обработката на питателните субстанции.

2. Закусвайте. Много хора не закусват, а това е огромна неточност. Прегладняването до обяд и след обяд води до преяждане и консумация на бързи пакетирани храни. От тях се пълнее повече от това да изядеш един шоколад едновременно по простата причина, че подложен в стресова обстановка на апетит, организмът складира признатата храна в мастни депа.

3. Нека вечерята да не е най-обилното ви хранене. Най-много калории можете да си позволите да приемете на закуска. На обяд порцията би трябвало да е още веднъж питателна, само че не чак толкоз изобилна. Вечерята би трябвало да е най-оскъдна, за предпочитане чорба или прясна салата. Така вечерта и през нощта организмът ви ще има опцията да обработи по-лесно и вярно признатите калории денем без те да ви се лепят.

4. Фокусирайте се върху зеленчуците и плодовете. Тази тактика е за предпочитане пред потреблението на по-малки количества въглехидрати и по-малко мазнини. Така ще се заситите с фибри, които държат глада надалеч от вас за няколко часа.

И това е забавно: Неочаквани здравословни комбинации - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.

5. Прекратете пиенето на газирани и сладки питиета. Те товарят организма ви с необикновено доста непотребни калории. В добавка към храната, която сте погълнали, сладките и газирани питиета се явяват последната капка, която прелива чашата на метаболизма ви. Резултатът е трупане на килограми.

6. Яжте плодове за десерт. Не яжте сладкиши и десерти. Плодовете са най-хубавата опция за здравословен десерт след хранене.

7. Спрете със солените подготвени закуски. Междинните хранения би трябвало да са най-вече от зеленчуци, ядки, пълнозърнести храни и такива, богати на натурални протеини и мастни киселини. Не посягайте към щедро осолените крекери, чипсове, солети и други сходни.
Солта в тях е в големи количества и предизвиква задръжка на течности, формиране на целулит и способства складирането на мазнини в мастните депа.

8. Избягвайте дъвките, напитките и другите храни „ без захар “. Щом тези храни биват рекламирани като несъдържащи захар или диетични, то те са претъпкани с изкуствени подсладители, в пъти по-сладки от елементарната захар.

Това предизвиква внезапни покачвания на кръвната захар и инсулина, което способства за скоростно напълняване, като се изключи че покачва риска от диабет.

9. Яжте в действителност постепенно. От огромно значение е да обработвате оптимално храната си още в устата. Така организмът я метаболизира по-лесно и вярно по-късно.

10. Наблегнете на високоинтензивните тренировки. Кардиото и интензивните извършения, които ви карат да напрегнете силите си и да се задъхате оказват помощ най-качествено в бързото и здравословно намаляване, както и за стимулирането на метаболизма./az-jenata.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР