Как да остави любовницата си и да мечтае само за

...
Как да остави любовницата си и да мечтае само за
Коментари Харесай

Как да накарате съпруга си да напусне любовницата си?

Как да остави любовницата си и да мечтае единствено за вас? Споделям моята история.

Когато една съседка ми сподели, че е видяла мъжа ми с друга жена, бях гневна. Но до прибирането му вкъщи, съумях да се успокоя и да намеря рационално решение на зародилия проблем.

Не желаех да изгубя брачна половинка си. Живеем дружно повече от 12 години и сме били щастливи през цялото това време. Така че една дребна спекулация не може да унищожи взаимоотношенията ни.

Изтласквайки негодуванието на назад във времето, аз се пробвах да схвана аргументите за изневярата на брачна половинка ми и да направя всичко, с цел да не се нуждае от друга жена. И аз го реализирах. Така че, в този момент мога с горделивост да споделя моята история.

Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да разберете какво го е предиздвикало да ви изневери. Може да става въпрос за прословутата вродена полигамия, само че това е нещо, което е трябвало да забележите още преди брака.

В този случай мъжът нормално не изпитва прочувствена обвързаност към любовницата си. От негова страна това е по-скоро игра и ще загуби интерес незабавно щом улови плячката.

Но, в случай че е угрижен за друга жена, ще бъде доста по-трудно да се състезавате с нея. В последна сметка, по всяка възможност брачният партньор ви с нея се усеща по-мъжествен и необходим.

Домашните проблеми също постоянно водят до невярност. За страдание, доста мъже избират да се крият от ежедневните проблеми при друга, в сравнение с да се оправят с компликациите и да се опитат да угодят на истеричната си брачна половинка.

След като сте определили повода, можете да преминете към директни дейности.

Ако брачният партньор ви е изневерил поради интереса, е е време да поработите върху себе си.

Спомнете си моментите, когато мъжът ви ви гледаше с удивление. Как сте били облечени тогава? Какъв е бил стилът ви? За какво сте говорили?

Превърнете се още веднъж в тази богиня и брачният партньор ви ще се върне при вас.

Ако измяната е поради проблеми в интимната сфера, коства си да се опитате да върнете предходната пристрастеност във връзката. Планирайте почивка дружно на извънредно място, подарете на брачна половинка си релаксираща сантиментална вечер с масаж или просто говорете искрено за неудовлетворените си стремежи.

Трябва да проведете този диалог допустимо най-внимателно, с цел да не го изплашите и да не го принудите да се отдалечи още повече от вас.

Ако не му доближават грижи от ваша страна, сгответе му най-сетне оня борш и изгладете яките на обичаните му ризи.

Вижте още: Свекървата разруши фамилията ни

Вече знаете по какъв начин да остави любовницата си и да се върне още веднъж при вас.

Но, преди обезверено да се втурнете в борба, задайте си въпроса дали в действителност желаете да спасите тази връзка.

Често изневярата остава на назад във времето, до момента в който дамата се пробва да победи съперницата си. Но когато получи дълго чаканата победа, горчивината на негодуванието се завръща и тя счита, че не се нуждае от връзка с човек, кадърен на такава измама.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР