Как да осигурим чист въздух вкъщи за нас и нашите

...
Как да осигурим чист въздух вкъщи за нас и нашите
Коментари Харесай

Здравословна среда за нашите бебета от LG

Как да осигурим чист въздух у дома за нас и нашите деца?

Да предпазим дома си от замърсявания на въздуха звучи съвсем невъзможна задача в днешно време, изключително в случай че живеем в огромен град. Проучвания демонстрират, че въздухът вкъщи е от 2 до 6 пъти по-мръсен, от колкото на открито. Тези стойности варират, когато температурите паднат и проветряваме все по-рядко. Дори и да сме изчистили праха от всяко кътче и сме минали деликатно пода с прахосмукачка, във въздуха към момента има дребни прахови частици, химикали от козметични артикули и почистващи препарати. Има ли метод да осигурим чист въздух вкъщи за нас и нашите фамилии?

Пречиствателите за въздух LG PuriCare са съвършеното решение за всяко пространство. Те са компактни, вписват се във всяко интериорно решение, управляват се от мобилен телефон и обезпечават чист въздух в целия дом, без значение къде са сложени. Но подобаващи ли са за бебета?
За бебета и деца е от изключително значение да израстват в среда с чист въздух, защото те са най-застрашени от замърсяванията в него, изключително в случай че в дома има и домакински любим. Тяхната имунна система е нежна и би трябвало да се поставят старания, с цел да ги предпазим от заболявания. Според проучвания, потреблението на пречиствател води до доста изгоди за здравето. Застоелият въздух вкъщи елементарно може да се трансформира в преносител на вируси и бактерии. С LG PuriCare сте сигурни, че въздухът, който дишате, е пресен и чист.
Във влажни региони или през лятото въздухът като че ли задържа непотребна влага. Ако не намалите влажността в дома си, това може да докара до неприятни застоели миризми, лепкава кожа и други нездравословни въздействия върху бебето. Използването на пречиствател на въздуха ще помогне за поддържането на умерена мокрота в пространствата.
Димът от кухнята, частиците от домашни любимци и химикалите във въздуха, проникващи в помещението, също могат да доведат до нездравословни последствия. В съпоставяне с възрастен човек, едно бебе приема по-голямо количество нездравословни газове като отношение с телесното му тегло. Следователно, би трябвало да обмислите понижаване на използването на артикули и химикали, съдържащи отрови. Използването на пречиствател ще помогне за възстановяване на въздуха в помещението в дълготраен проект. LG PuriCare е безвреден, както за вас, по този начин и за бебета, деца и домашни любимци.
Един от най- огромните плюсове на LG PuriCare е, че на процедура е беззвучен. Не пречи на следобедната сънливост на бебето, както и на по този начин нужния ви сън вечер. Освен това се ръководи елементарно и комфортно през мобилния ви телефон с приложението LG ThinQ. То ви оказва помощ да настройвате, спирате, ускорявате пречиствателя, даже до момента в който сте на разходка в парка или на работа.
Тъй като прекарваме по-голямата част от времето си вкъщи, изключително през студените месеци, е значимо да влагаме в качеството на въздуха, който дишаме у дома и да не вършим компромис с нашето здраве и това на фамилиите ни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР