Как да не ти ти тръгне приятно седмицата, с усмивката

...
Как да не ти ти тръгне приятно седмицата, с усмивката
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска - празници на сцената

Как да не ти ти тръгне прелестно седмицата, с усмивката на огромната Татяна Лолова? Актрисата е патрон на Порт Прим Арт Фест, който стартира през днешния ден в Бургас, с кино лентата „ Портрет на една дама ”. Второто издание на морския фест дава обещание пъстра сбирка от кино, слово, изложения и спектакъл.

„ Светът е сцена ” - с това заглавие идва юбилейната изненада от Ицко Финци. На 11 октомври артистът ще означи своите 85 година, в зала „ България “, в компанията на Софийската филхармония. Ще имате опция да видите и най-новия му филм - „ Уилям Шекспир: най-известният човек, който в никакъв случай не е съществувал “. Ицко Финци ще бъде в разнообразни функции - и на екрана, и на сцената: захласнат от безумна концепция режисьор, диригент, кръчмарски цигулар, Шекспир и дори… самия себе си.

Четвъртото издание на Европейския фестивал на пътуващия спектакъл стартира довечера в Сливница. Както се пееше в една песничка - Не е надалеч от София, ела и ти. Пъстри и мощни, трупи от разнообразни евроточки се събират, с цел да ни покажат новата мощ на театъра.

Тази седмица ни върви на рождени дни - „ Акага ” става на 27 година

Още на следващия ден в НДК ще грейнат на сцената - в доста уголемен състав. Всички музиканти и съидейници, съдействали за триумфите през всички тези години, ще бъдат там - в зала 1. Дръзкият опит на другари от Музикалната Академия доста скоростно се трансформира в вълнуващ план, който постанова своите правила и направления. Ще го забележим и усетим с мултимедийно шоу, в което ще покажат секрети архивни фрагменти на групата и новия клип, който в този момент прави телевизионна премиера.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР