Как да не обожаваш Нина Добрев. 29-годишната актриса с български

...
Как да не обожаваш Нина Добрев. 29-годишната актриса с български
Коментари Харесай

Нина Добрев учи американците да говорят български в забавно видео

Как да не обожаваш Нина Добрев. 29-годишната актриса с български корени е освен доста естествена, красива и надарена, само че и не пропуща опция да спомене, че е българка и се гордее с това.

Съвсем скоро по кината излиза нов комедиен филм с нейно присъединяване и сега Нина непрекъснато участва на министър председатели и дава изявленията, свързани с ролята ѝ в фамилната лента, която носи името Dog Days.

Във видео, снимано особено за Vanity Fair, Нина се е заела със занимателната и по никакъв начин лека задача да прочете на български и по-късно да опита да изясни на британски някои от най-популярните ни думи и изрази.

Можем да кажем, че нашето момиче се оправя сносно с произношението, макара и от време на време да не е напълно уверена какво значи това, което чете.

Най-много бе затруднена от израза "дреме ми на шапката ", както и от думата "гадже ". Тя изясни, че не си е имала гаджета, до момента в който е била в България и по този начин и не е научила тази дума, което е обяснимо, тъй като Нина и фамилията ѝ са напуснали родината, когато е била едвам 3-годишна.

Актрисата разкрива, че обичаната ѝ българска дума е "наздраве " и е доста значимо да я знаеш, в случай че ще вървиш на посетители в България.

Вижте цялото видео тук:

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР