Как да направите коледното дърво пищно и елегантно? Няколко интересни

...
Как да направите коледното дърво пищно и елегантно? Няколко интересни
Коментари Харесай

Да украсим заедно коледната елха

Как да извършите коледното дърво охолно и елегантно? Няколко забавни и лесни трикове ще ви оказват помощ да го украсите по най-ефектния метод.

Огромни играчки

Изобилието от големи декорации ще придаде повече тържественост на елхата. Започнете с най-големите играчки, а по-неугледните и дребни сложете надълбоко сред клоните за повече цялост. Важно е да употребявате леки украси, а не такива, които ще издърпат клонките надолу. Дизайнерите предлагат да се спрете на коледни играчки, направени от плат. Те са подобаващи за деца, леки са и не основават спомагателни празнини. Не бива обаче да изхвърляте дребните украшения. Съчетайте ги с по-големи, като играете с размера и мащаба. Комбинирането на предмети с разнообразни размери ще помогне за постигането на обилна, само че добре уравновесена визия.



Светлини и емайл

Блясъкът и сиянието постоянно основават чувство за празник - вършат интериора по-тържествен и магичен. Важно е да включите сходни детайли в украсата на вашето коледно дърво. Това ще го направи да наподобява по-голямо. Светлоотразителните предмети, без значение дали са гирлянди, или украшения, могат да оказват помощ за осветление на тъмните зони от дървото и да прибавят набор от цветове, когато светлините са включени.



Ленти и гирлянди

Подходящият гирлянд може да бъде в основата на красивата коледна елха. Увийте към ствола на дървото блестяща лента - по този начин ще наподобява като че ли свети от вътрешната страна. Ако гирляндът е основата на украсата, тогава панделките могат да играят ролята на завършващ щрих. Кадифената лента освен ще наподобява първокласно, само че и с нея ще покриете всички области, които сте пропуснали с играчките и светлината.

Натурален тип

Цветните украшения, панделки и гирлянди са елегантни и празнични, само че това не е единственият вид. Използвайте естествени материали като борови шишарки, резени сушени плодове или зимни украси от жълъди. Те ще придадат лукс на елхата. Боровите шишарки да вземем за пример са страхотни за декориране и са идеалното решение за запълване на огромни празнини на коледното дърво. Какво друго може влезе в деяние? Чемшир, листа от магнолия или обичайно вечнозелено растение с горски плодове.

Още забавни текстове на празнична тема четете в - последното от профилираните ни издания за 2022 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР