Как да намерите най-добрия допълнителен план на Medicare

...
Никой не иска да надплаща за финансов продукт или услуга,
Коментари Харесай

Никой не иска да надплаща за финансов продукт или услуга, особено за тези, от които спешно се нуждае. Въпреки че може да сте в състояние да намалите ъглите на някои продукти, вашите възможности за други са ограничени. Това важи особено за застрахователните полици, които ще ви трябват, за да се предпазите от финансови щети. В тези случаи не искате да се оставяте на кратък път — но също така не искате да плащате повече за защити, от които не се нуждаете и няма да използвате.

За възрастни хора и по-възрастни хора много от които са обвързани с ограничен бюджет, тези опасения придобиват допълнително значение. Разчитайки на пенсионни спестявания и социално осигуряване, е изключително важно да вземете правилните финансови решения. Така че, когато търсят конкретен застрахователен план, независимо дали е животозастраховане, застраховка за дългосрочни грижи или допълнителна Medicare, възрастните хора трябва да знаят как да намерят най-добрия план.

Но как да намерите най-добрия Допълнителен план на Medicare? За щастие има много начини да го направите. Започнете, като сравните няколко допълнителни плана на Medicare тук, за да намерите този, който работи най-добре за вас.

Как да намерите най-добрия допълнителен план на Medicare

Ето четири ефективни начина да ви помогнем да намерите най-добрия Допълнителен план Medicare.

Разберете какво се опитвате да постигнете

За какво точно ви е необходим допълнителен план? Смятате ли, че имате много остатъчни сметки, които вашата здравна застраховка и Medicare няма да покрият? Тогава може да се нуждаете от стабилен допълнителен план.

Но ако не получавате често множество сметки, тогава може да успеете да се справите с по-малко изчерпателна добавка. в тези случаи може просто да се нуждаете от малко резервно копие, за да помогнете в моменти на нужда. Разберете защо имате нужда от план — и какво се опитвате да постигнете, като вземете такъв — за да стесните избора на най-добрия план за вас.

Започнете, като прегледате опциите си за допълнителна застраховка Medicare тук сега.< /p>

Запознайте се с бюджета си

Както споменахме, много възрастни хора може да имат ограничен бюджет с ограничени възможности за доходи. В този контекст трябва да знаете точно какво можете да си позволите да платите, преди да подпишете договор с доставчик.

Но не правете автоматично отстъпка от план само защото е допълнителна сметка. Смажете числата възможно най-добре, като сравните това, което плащате от джоба си в момента без план, с това колко можете да спестите с такъв. Ако спестяванията надвишават премиите, тогава може да е ценно за вас да имате.

Потърсете доставчици

След като разберете целите и бюджета си, можете да започнете да търсите подходящ допълнителен план Medicare за вас. Но пазарувайте наоколо и направете дължимата си грижа. С толкова много възможности за избор на пазара в момента, ще искате да избегнете регистрацията при първия доставчик, който ви предложи атрактивна оферта.

Вместо това получете оферти от множество доставчици и прочетете правилата и условията, за да знаете точно какво ще получите в замяна на тази цена. Просто се уверете, че получавате оферти за едно и също покритие от всеки. По този начин ще можете да извършите точно сравнение на ябълки с ябълки.

Задавайте въпроси 

След като започнете да пазарувате, започнете да задавате въпроси. Вижте какво са готови да ви предложат доставчиците и на каква цена. След това говорете с други, за да видите дали могат да съпоставят същото покритие и цена (или да го надминат). И говорете с членове на семейството и приятели, за да прецените техния опит с техните собствени допълнителни планове за Medicare. Може да се изненадате от количеството полезни знания, които можете да получите само като задавате въпроси и получавате допълнителна лична обратна връзка.

Научете повече за вашите опции за допълнителен план Medicare тук днес.

The крайна сметка

Допълнителните застрахователни полици на Medicare могат да осигурят на възрастните хора рентабилен начин да платят за пропуските в покритието, оставени от здравното осигуряване и Medicare. За да осигурят най-добрия допълнителен план обаче, кандидатите трябва първо да разберат какво се опитват да постигнат — и да знаят какво могат да си позволят. Оттам те могат да започнат своето проучване, като търсят доставчици и задават въпроси както на експерти, така и на членове на семейството и приятели. Като предприемат и четирите стъпки, възрастните хора ще бъдат по-добре подготвени да намерят най-добрия допълнителен план за Medicare.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР