Как да извлечем най-доброто за страната ни при въвеждане на

...
Как да извлечем най-доброто за страната ни при въвеждане на
Коментари Харесай

Над 500 000 гледаха финансовото събитие на годината - България в Еврозоната

Как да извлечем най-хубавото за страната ни при въвеждане на единната европейска валута? Отговор на този въпрос дадоха политици, финансисти и икономисти от най-високо равнище по време на финансовата конференция " България в Еврозоната - преимущества и благоприятни условия ". Тя беше проведена и извършена на 9 декември в София от Dir.bg, КРИБ и Агенция за поощряване на МСП.

Конференцията беше проследена онлайн както от гостите в " София Ивент Център ", по този начин и от над 500 000 консуматори единствено в платформите на Dir.bg - както в десетките изявления в портала, по този начин и на страниците нашите обществените мрежи и канали за видео стрийм. А отразяването с репортажи, изявленията и разнообразни новинарски излъчвания от съвсем всички национални медии трансформира полемиката в събитие на годината за присъединението на България към еврозоната.

За открит разговор бяха поканени всички ангажирани хора с процеса за присъединение към паричния съюз в този момент и в годините обратно.

С встъпително слово начало даде вицепрезидентът Илияна Йотова. За свършеното до момента и какво следва след нея приказваха шефът на Българската национална банка (БНБ) Димитър Радев, министърът на финансите Росица Велкова-Желева и вицепремиерът Атанас Пеканов. Те участваха в откриващия панел с модератор Илия Лингорски, член на Управителния съвет на Българска народна банка.

Повече информация тук: https://dnes.dir.bg/na-fokus/nad-500-hil-gledaha-finansovoto-sabitie-na-godinata-balgariya-v-evrozonata-predimstva-i-vazmozhnosti

Снимка: Николай Илиев

Източник: ДИР.БГ
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР