Как да изхвърлим негативизма от живота си завинаги? Как да

...
Как да изхвърлим негативизма от живота си завинаги? Как да
Коментари Харесай

Как да изхвърлим негативизма от живота си завинаги?

Как да изхвърлим негативизма от живота си вечно? Как да се оправим с драмата? Как да овладеем признаците на посттравматичен стрес и безпокойствие? Как да реализираме вътрешен мир и да балансираме живота си? Отговорите на тези и доста други въпроси дава световноизвестният нравствен преподавател Дорийн Върчу в книгата „ Събуди сиянието в теб “, която излиза за първи път на български език от „ Ентусиаст “.
Върчу е почитан създател, нравствен лидер и терапевт, който приказва за силата на ангелите, числата и тяхното значение. Със „ Събуди сиянието в теб “ Дорийн е помогнала на хиляди хора по света, които не могат да се оправят сами с драмата и негативизма в живота си. Авторката ни превежда през развой, посредством който всеки ще може да дефинира своя самостоятелен драма коефициент. Чрез него ще открием доколко сме склонни да толерираме и поемаме стрес от обкръжаващите ни хора и обстановки.
Какво е „ контузия “ и какви последици може да има върху живота ни? Всъщност контузията може да бъде тълкувана доста необятно и се отнася за всяка обстановка, в която се усещаме ужасени, безпомощни или се боим за живота си. Моделите, построени вследствие на контузиите ни от предишното, са причина за драматизма в живота ни в сегашното. Според авторката eдинственият метод да се отърсим от него е да се подложим на така наречен „ драма детокс “.
В тази книга Върчу не споделя подготвени духовни практики. Но с помощта на методите, в детайли разказани в изданието, авторката ще помогне на доста от нас да схванат по какъв начин да разсънят сиянието в себе си, тъй като то постоянно е било там. И моментът да го преоткрием е тъкмо в този момент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР