Как да движим делата си и личните си отношения през

...
Как да движим делата си и личните си отношения през
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за август на Алена

Как да движим делата си и персоналните си връзки през август поради планетарните аспекти и звездите? Вижте цялостния хороскоп за всяка зодия от топ астроложката Алена:

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АВГУСТ 2018

ОВЕН

През август забравете за начинанията, колкото и да ви е мъчно да надмогнете ината на Овена, тъй като даже и да са сполучливи първоначално, може да се развият в непредвидена посока в идващите месеци. Не си коства нещо мечтано, планувано, само че стартирано в несъответствуващото време да съсипе постигането на значима за вас цел. Ако се постанова да поставите каквото и да е ново начало, изберете дните според вашите персонални номерологични трептения. Стабилизирането на към този момент постигнатото е водещо условие през месеца. Ако сте възнамерявали отпуска, отлично, тъй като фамилните ще реализиран естетика в връзките с брачната си половинка и децата си, а необвързаните ще срещнат забавни хора, които може да сграбчен сърцето им. Въпреки желанието ви да проявявате благотворителност и да блестите в очите на близките, ви поучавам да не прекалявате с персоналните разноски, както и с недомислените вложения, тъй като вършиме услуга на някого.

ТЕЛЕЦ

През август е време да анализирате постигнатото, да поправите грешките си, вместо да търсите повода настрана, да намерите нови, забавни благоприятни условия за спомагателна работа. От вас зависи дали с умеенето си да говорите ще привлечете към себе си съидейници, които да поддържат новите ви хрумвания и планове. Дори и да не се съгласят да ви оказват помощ, значимото е, че сте подготвени за битка, справяте се и ще изненадате всички с уменията и интелекта си. Обогатете се с потребна информация. Докажете на всички завистници, че казаното от вас освен дава отговор на истината, а и в бъдеще ще даде късмет на хората от вашето делово обграждане да печелят добре, само че когато осъзнаят този факт, вие ще се замис¬лите дали да ги привлечете към вашата работа. В персоналните ви връзки преценката дали хармонията участва непрекъснато в фамилията ви е значима. Липсата на съгласие с брачната ви половинка вреди на работата ви. Ако сте самотни, ще срещнете духовно близки хора, измежду които може да извършите вашия финален избор на житейски сътрудник.

БЛИЗНАЦИ

Едната опция е през този месец да се отдадете на възприятията си, на приятни срещи, познанства и страсти, да заминете на отмора и да забравите за целия свят. Другата е да сте дейни и да работите до изнемога, заети със започнатите задания, поради досадната за вас назадничавост на вашия шеф Меркурий, продължаваща до 19 август. Затова, в случай че сте решили да си почивате, дано е в част от тези дни, а по-късно се отдайте на работа, с цел да постигнете мечтаната и предстояща финансова непоклатимост и да сте спокойни с начинанията, планувани, преценени и доходоносни – това е най-важното за вас. Месецът улеснява брак по сметка, само че дали ще бъдете щастливи, когато осъзнаете, че задачата е единствено портфейлът ви и банковата сметка, а не вашите персонални достолепия, не знам! Зависи от индивида до вас и развиването на връзките ви. Бъдете деликатни. Не позволявайте да ви употребяват, даже с цената на завършени още в зародиш нови познанства.

РАК

До 19 август Меркурий е към момента назадничав и ви постанова нормалните ограничавания, единствено че този път вие сте упорити и несговорчиви и отказвате да се съобразите с условията на планетата, само че във ваша щета. Емоцията господства над разсъдъка и ви пречи да прозрете какви проблеми може да си създадете, в случай че решите да прахосвате извоюваното или да инвестирате в рисковани инициативи. Сами творите дълготрайни проблематични връзки поради гневните си прояви и сериозни забележки, в случай че някой ви се опълчва. Не мислете, че сте безпогрешни и не приемайте за чиста монета ласкателствата и сякаш значимата за вас информация, която ви сервират, само че в действителност е подвеждаща и ви носи премеждия, разочарования и финансови загуби в недалечно бъдеще. Завършете започнатите задания, а начинанията отложете. Напрежението в дома ви ще бъде взривоопасно, в случай че даже мимолетно сте флиртували. Сключването на брак през август навежда на мисълта, че нямате вярна преценка за колегата си. Бъдете внимателни, направете си партньорски хороскоп, преди да положите автограф под брачното удостоверение, даже и Съдбовната ви възбрана за брак да е отпаднала.

ЛЪВ

През първата половина на август сте под въздействие на вашия шеф Слънцето. Мнозина може да са решили да си вземат отпуск поради обстоятелството, че до 19-и Меркурий продължава своето досадно ви към този момент ретроградно придвижване. Уви, няма да се случи това, което сте възнамерявали. Ще се наложи доста по-рано да се върнете на работа поради идни договаряния с нови сътрудници, значими за вашите работодатели, в които сте длъжни да вземете присъединяване. Планетата не блокира диалозите и не пречи да уточнявате параметрите на бъдещи договорености, значимото е да не стигате до завършването и подписването им, което може да се случи през последната десетдневка на месеца. Вашето наличие е значимо поради професионализма ви, който е високо оценен и не е изключено да ви предложат покачване. Всички знаят, че имате нюх, който ви оказва помощ в сложна обстановка да вземете бързо значими и верни решения. В персоналния живот очаквайте промени, разлъка, естетика или подписване на брак, в случай че още не сте фамилни.

ДЕВА

През август сте гневни, нервни и досадни. Всички инициативи, които отложихте предходния месец, още веднъж са под забрана поради ретроградното придвижване на вашия шеф Меркурий, продължаващо до 19-и. Много дни ще губите в очакване, само че не трябва да се изкушавате да пренебрегвате потребните за вас забрани. Пътувайте, завършете към този момент стартирани задания, помогнете на вашите сътрудници да се оправят със своето закъснение. Не пропускайте да пътувате, да организирате срещи зад граница, само че без сключване на крайни договорености. Може да планирате екскурзия до далечно кътче, което не сте посещавали. Не проявявайте наивност, в случай че ви омайват с оферти за взаимен бизнес, изключително в случай че имате своя компания. Вашите персонални хрумвания, планове и достижения ще намерят своята реализация след 19 август. Месецът е подобаващ да създадете семейство, както и да поставите ново позитивно начало в фамилните си връзки.

ВЕЗНИ

Месецът ви постанова такт, самообладание и съгласие. Не пропускайте да изясните връзките си в фамилията, в случай че усещате, че има нещо премълчано, което все премълчавате или пък не желаете да го споделите с вашите най-близки хора. Знаете, че имате дарбата да сдобрявате враждуващите страни, а това качество ще ви е потребно и вкъщи, и измежду вашите сътрудници, които през този месец ще спорят доста. Причината е ретроградното придвижване на Меркурий до 19-и, което продължава да постанова забрани и ви задължава да спазвате сдържаност в думите и дейностите, като разрешава или да завършите изостанала работа отвън нормалните си отговорности, или да си вземете отпуск, даже да създадете семейство, в случай че сте го възнамерявали. Дай боже и Съдбовната ви възбрана за подписване на брак да е отпаднала. Пред вас се отварят нови порти, водещи към нови провокации. Сериозните проблеми ще ви заобикалят, а приходите ви радват.

СКОРПИОН

През август, до 19-и продължава ретроградното придвижване на Меркурий. Бъдете търпеливи и не се изкушавайте от инициативи. Най-добре е да си вземете отпуск. Ако сте на работа, се подгответе за изненадващи настоятелен срещи и запознанства, не постоянно приятни за вас, само че потребни за общата работа. Примирете се и проявете отговорност към обсъжданите тематики. Меркурий не пречи да се заемете с ремонт на вашия офис, в случай че имате своя компания или с козметичен ремонт на дома си, с цел да не губите време през есента, когато е и началото на новата образователна година и всичко ще се случва доста по-бавно от предстоящото. Не допускайте новите си познати до вашите настоятелен проекти и не ги запознавайте с вашите сътрудници, в случай че не са свързани с общите ви планове. Очаквайте позвъняване или посещаване от чужбина, което ще ви изненада прелестно. В персоналния ви живот търпението е наложително. Не изневерявайте в търсене на многообразие.

СТРЕЛЕЦ

През август няма да ви е елементарно и на моменти ще се чувствате не на мястото си поради компликации, подбудени най-много от ретроградното придвижване на Меркурий до 19-и. След тази дата може да поставите ново начало, само че с доста внимание и задълбочено обсъждане. Не разчитайте на помощ¬та на вашите близки и сътрудници, които ще предпочетат да си замълчат и да не беседват с вас, с цел да не се ядосате и излеете гнева си върху тях. До 19 август освен би трябвало да забравите начинанията, а и е във ваша изгода да не обсъждате вложения поради неналичието ви на въздържаност и заплахата, без да осъзнавате вредата, да дадете единодушието си за присъединяване. Загубите ви, даже и незначителни, и ще ви принудят поради срама и неудобството, че сте позволили да ви подведат, да се скриете от целия свят.

КОЗИРОГ

Месецът е белязан до 19 август от продължаващото ретроградно придвижване на Меркурий, което ви подсеща да не подписвате контракти, да не сменяте работното си място, да не подавате документи за пенсиониране. Вместо да се инатите и да си вредите сами, намерете време и местенце за отмора. Ако сте новобрачни, позволете си по-дълъг меден месец. Радвате се на поддръжката на околните си. През целия август ще имате запознанства. На деловите оферти обърнете внимание, само че без извънредно договаряне и автограф, в случай че са нужни вложения. Не бива да флиртувате и да изневерявате, в случай че бракът ви е постоянен, от нищо съгласно вас, ще си докарате проблем. Необвързаните да не отхвърлят срещи и оферти за сантиментална вечеря.

ВОДОЛЕЙ

Плановете ви за август, които са в програмата ви от началото на годината, ще се наложи да измененията. Причината на първо време е продължаващото до 19-и ретроградно придвижване на Меркурий. На второ място е фактът, че компликациите ще участват в дните ви и ще провалят даже и в последната десетдневка на месеца бързото и срочно осъществяване на дилемите, които имате да завършите. Ще видите особеното лице на ваши сътрудници и сътрудници, които са ви мамили с години, само че през този месец измамите и измените им излизат на ярко. Не се тормозете да раздадете заслуженото правораздаване, като не ги щадите и не прикривате делата им. Семейните да заобикалят разправиите вкъщи. Необвързаните да се примирят, че любовните им връзки са краткотрайни, тъй като се стремят към най-неподходящото партньорство с хора, които като тях държат на персоналната си независимост. Прекаленото свободолюбие и на двамата сътрудници няма по какъв начин да подсигурява постоянен брак.

РИБИ

До 19 август още веднъж сте подвластни на ретроградното придвижване на Меркурий и на рестриктивните мерки, които ви постанова, с цел да си спестите загубите. Използвайте опцията да завършите преди дейната есен изостаналите си задания, да подготвите по-рано децата за учебно заведение, да си дадете още малко време за отмора. Ще си стъпите крепко на краката и ще пожънете нечуван триумф, в случай че без съмнение тръгнете в нова посока, само че единствено в случай че това няма да ви натовари с непостижими отговорности поради молбите на хора, на които ви е мъчно да откажете. Наивни сте! След време ще разберете, че техните доходи надвишават с доста вашите. През последната десетдневка на месеца бъдете дейни. Не пропускайте пътуванията и измененията макар късото време за тяхното реализиране. Разчитайте на разсъдъка си, а не на страстта, поради която сте подготвени да вършиме непоискано положително, а след това страдате, че ви ненавиждат.

/ПИК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР