Как да бъдат развивани така наречените меки“ умения? Как да

...
Как да бъдат развивани така наречените меки“ умения? Как да
Коментари Харесай

Как се развива емоционалната интелигентност и как това може да подобри ефективността на работното място?

Как да бъдат развивани по този начин наречените „ меки “ умения? Как да подобрим връзката между тях, да сме толерантни към другите на работното място, по какъв начин да развием своята емпатия? Именно на тези въпроси дава отговор екипът на „ Огра “ ЕООД до момента в който показва създадения по европейски план обществен новаторски инструмент за развиване на прочувствената просветеност, наименуван в резюме „ SuccessBOX ”.

На извършената заключителна конференция на 18.12.2018 година бяха показани всички резултати от плана, финансиран по Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020 година Под формата на игра, „ SuccessBOX “ способства за развиването и усъвършенстването на чиновниците, оказва помощ за градивното мислене, продуктивността и успеваемостта при осъществяване на работните задания и за активизиране капацитета на индивида. От екипа прецизират, че инструментът е новаторски, създаден е взаимно с FAIB, неправителствена организация от Полша на база разнообразни психически техники, създадени точно за възстановяване на меките умения и прочувствената просветеност. Следващата стъпка е действителното пазарно показване на продукта, който способства за възстановяване на прочувствената просветеност, на емпатията, на отзивчивите умения, самоконтрола и работоспособността. 

Внедряваната по плана обществена иновация „ SuccessBOX ” може незабавно да бъде въведена за възстановяване успеваемостта на екипите в разнообразни компании, като също по този начин спомага за създаване и поддържане на позитивни и продуктивни връзки сред чиновниците в една организация. Доказано е, че прочувствената просветеност има действително влияние върху резултатите от работата, може да удвои, и даже да утрои продуктивността и успеваемостта на заетите лица.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР