Как БСП ще защитават позицията на България в ЕП, след

...
Как БСП ще защитават позицията на България в ЕП, след
Коментари Харесай

Дариткова: ГЕРБ залага на личности, които са показали уменията си в Европа

Как Българска социалистическа партия ще пазят позицията на България в Екологичен потенциал, откакто Елена Йончева е упрекната в пране на пари в изключително огромни размери.

Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова в предаването „ Неделя 150 “ по БНР. „ Нека да създадем дребен паралел на листата на ГЕРБ и тази за „ Българска социалистическа партия за България “ Нашите представители са печели няколко пъти евродепутати на годината в разнообразни политики “, посочи тя, като регистрира, че от Българска социалистическа партия единственият награждаван евродепутат е бил Петър Курумбашев. „ Българска социалистическа партия заложиха на нови персони, които потеглят от позицията на борбата тук във вътрешнополитически проект с ГЕРБ, само че въпреки всичко дано да си представим по какъв начин ще наподобява България в Екологичен потенциал, когато първото деяние, което ще се предприеме против лидера на Българска социалистическа партия, е искане за лишаване на имунитета му.

Ще напомня, че госпожа Елена Йончева е упрекната в пране на пари в изключително огромни размери. Как ще пазят те позицията на България в Екологичен потенциал след такова деяние, което малко или доста ще компрометира българското посланичество в България “, добави тя.

„ Ние не желаеме дебатът за Европа да се трансформира в тежка борба, тъй като виждаме такива поръчки при нашите съперници. Ние желаеме градивен спор, който в действителност да очертае мястото на България в Европа, това, което можем да дадем и това, което можем да получим от нея. Затова ние толкоз поредно и градивно тръгнахме към тези избори. Представихме листа, която показва последователност, представихме нашите цели във всички политики “, изясни тя. „ Аз признавам, че от сътрудниците от Българска социалистическа партия, която са основната опозиционна мощ, не сме видели конкретика, също така, че по-скоро тези избори за тях са залог за смяна на статуквото в България.

Те гледат на тези избори като метод да трансформират ръководството в страната. В този смисъл аз не чакам градивен спор “, посочи доктор Дариткова. Тя разяснява и последните социологически изследвания, които демонстрират, че Българска социалистическа партия изпреварва ГЕРБ.

„ Координираната тактика за офанзива против ГЕРБ са дали своите резултати. Ние сме отчели позитивите и негативите и постоянно можем да се смирим и да понесем отговорността и го вършим за разлика от нашите съперници “, означи ръководителят на ПГ на ГЕРБ. „ Тези настройки, които се регистрират в този момент, ще ги променим в хода на европейските избори, като представим политики, които могат да бъдат защитавани от нашите евродепутати “, посочи Дариткова. По думите ѝ ГЕРБ залага напълно на персони, които са посочили уменията си в Европа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР