Как Борисов за пореден път се уличи сам в лъжа:Настоявам

...
Как Борисов за пореден път се уличи сам в лъжа:Настоявам
Коментари Харесай

Красимир Кастелов: Борисов се уличи сам в лъжа за пореден път

Как Борисов за следващ път се уличи самичък в неистина:
" Настоявам защитата на Ахмед Доган и Делян Пеевски да бъде свалена. Това може да се случи още през днешния ден, в случай че изпълняващият длъжността шеф на НСО свика неотложно съвещание на комисията, която преценя потребността от защита. Разпоредил съм на основния секретар на Министерство на вътрешните работи и ръководителя на ДАНС да гласоподават " за " на съвещанието ", гласи обява отпреди минути във Facebook профила на премиера Борисов.

След като в продължение на два-три дни Бойко Борисов твърдеше, че няма нищо общо с защитата на Доган и Пеевски и също, че това е отговорност на президента и на НСО, в този момент внезапно разпорежда на своите двама представители в комисията, която взема решение кой да бъде охраняван от НСО, че би трябвало да гласоподават за събаряне на защитата на Доган и Пеевски.

За тези, които не знаят, ще напомня, че третият човек във въпросната комисия е шефът на НСО. Така че, истината е към този момент доказана и от самия Борисов - а точно, че той е имал болшинство в тази комисия и затова точно той е виновен за това, че в продължение на толкоз време до момента НСО охраняваше за сметка на нас – данъкоплатците Доган и Пеевски. Става несъмнено ясно и това, че Президентът Радев е бил прав, когато твърдеше, че няма компетенции по въпроса, тъй като има малцинство в комисията и не може самичък да взема решение.

Всеки самичък може да реши кой е лъжецът.

Фейсбук, Красимир Кастелов

КАК БОРИСОВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ съдебна експертиза УЛИЧИ САМ В ЛЪЖА "Настоявам защитата на Ахмед Доган и Делян Пеевски да бъде свалена. Това...
Posted by Krasimir Kastelov on Saturday, July 11, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР