Как бизнесът, творческата сцена и Столична община могат да си

...
Как бизнесът, творческата сцена и Столична община могат да си
Коментари Харесай

Как бизнесът, творческата сцена и Столична община могат да си бъдат полезни

Как бизнесът, креативната сцена и Столична община могат да си бъдат потребни? Всеки, който има оферти по този въпрос, може да се включи в полемика в Гьоте-институт София, фокусирана върху концепциите за столичната просвета на бизнеса, креативната сцена и общината.

Събитието ще е на 5 юли (сряда) от 17,00 ч. в залата на Гьоте-институт (ул. „ Будапеща “ 1, София).

Проектът „ Партньорства за Творческа София “ изследва интереса на бизнеса към интензивно включване в културните процеси в града, главните настройки и конфликтни зони в съдействието.

Главната цел е да се проучат нови механизми за поддръжка на креативната сцена и на тристранни партньорства сред креативен организации, бизнес и локална власт.

Две работни групи дискутират тематиките " Меценатство, дарителство, спонсорство " и " Партньорства, дълготрайни съдействия ".

Бизнес развъдник за модерни изкуства; основаване на работещи старт-ъп планове в областта на културата; създаване на просветителна и осведомителна платформа за столична просвета, образование на хората на изкуството в бизнес умения и запознаване на бизнес сътрудниците с логиката на основаване и показване на модерни изкуства - това са единствено част от препоръчаните в предходните две събития по плана съответни стъпки към това артистичният бранш и бизнесът да се срещнат и да заговорят на един език.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР