Как бихте се почувствали, ако се разхождате в музей или

...
Как бихте се почувствали, ако се разхождате в музей или
Коментари Харесай

Имате ли двойник и как да го намерите

Как бихте се почувствали, в случай че се разхождате в музей или изложба някъде по света, и инцидентно забележите портрет, който стряскащо доста ви припомня на вас самите?

Скоро може би ще имате опцията да разберете, откакто тази седмица Гугъл сподели логаритъм в смарт телефон приложение, който прави тъкмо това.

Последният ъпдейт на Гугъл Arts & Culture разрешава да намерим своя двойник, сравнявайки наше селфи с база данни от хиляди картини и скулптори от целия свят. Софтуерът употребява система за различаване на лица, която се старае да даде оптимално прецизен резултат и демонстрира какъв % на аналогия имаме с откритите творби на изкуството.

Nothing like a little self esteem boost from google arts and culture on a Saturday night pic.twitter.com/hYYtdNN308
— Amy Stone (@amyhannumstone) January 14, 2018

Разбира се, откритият портрет не постоянно ще подхожда на нашите черти изцяло, което пък постоянно води и към комични оферти от страна на приложението.

Cool...And By Cool I mean weird:) #googleartsandculture

A post shared by BoyWonder (@boywonderrocks) on Jan 14, 2018 at 5:12am PST

За момента услугата е публично дейна в Съединени американски щати, само че някои консуматори в Европа също имат достъп до нея. Очаква се напълно скоро Гугъл да я създадат налична за целия свят, а самото приложение може да бъде свалено още през днешния ден за iOS и за Android.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР