Как бихте определили сексуалния си живот и мястото ви в

...
Как бихте определили сексуалния си живот и мястото ви в
Коментари Харесай

Дали сте достигнали сексуална зрялост? Няколко сигурни признака за това

Как бихте определили половия си живот и мястото ви в него? Намирате ли се изменени, смятате ли, че повече цените себе си, половия акт, че знаете по какъв начин да му се насладите, дали сте достигнали полова зрялост? Отговорите на тези въпроси може да намерите в идващите редове.

Не е нужно да се потвърждавате в леглото
Един от ясните признаци, че сте достигнали полова мъдрост е, че към този момент не ви се постанова да се потвърждавате на колегата в леглото. Може би това се дължи на обстоятелството, че половият ви живот е обвързван единствено с един сътрудник или имате насъбран опит. Понякога сексът ви е муден, давате 100% от себе си, а от време на време е импровизиран и го вършиме на необикновени места, когато пристрастеността се разсъни във вас.

Намирате това, от което се нуждаете единствено в един сътрудник
Повечето хора стартират сериозна връзка или брак в края на 20-те си години, а през 30-те си години те към този момент имат един постоянен сътрудник. Желанието да опитате нови неща става все по-голямо, само че вие предпочитате да преоткриете любовния си живот с индивида до вас. Необвързаните рядко биха траяли да опитват с разнообразни сътрудници. Те ще търсят оня, с който биха могли да основат сериозна връзка.

Откривате нови неща
С течение на времето и опита, стартирате да изследвате себе си, вашата половост и стремежи. Признак на постигане на полова зрялост е това, че имате предпочитание да изследвате и вашата половинка. Изпробвате нови секс пози, като подобрявате половите си умения посредством разнообразни практики, интересувате се и почитате желанията на половинката ви.

По-добре поддържате връзка с колегата си
Разбира се, всеки би желал да показа своите мечти незабавно, само че това е умеене, което се научава с течение на времето. За да споделите нещо толкоз персонално, би трябвало да изградите доверие и обич с колегата си. Ако сте в сериозна връзка, сигурно знаете по какъв начин да се вълнувате и по какъв начин да доставите незабравимо наслаждение на половинката си и тя на вас. Не се срамувате от тялото си, обичате всяка част от него, обичаният също го цени. Разговаряте, споделяте, а не бързате да намерите многообразие изневерявайки си.

Познавате тялото си
Друг симптом, че сте достигнали полова зрялост е, че може да се насладите на оргазъм във всяка секс поза. Това е доста значимо, изключително в тези моменти, в които има единствено малко време да си доставите наслаждение с половинката.

По-важно е качеството, в сравнение с количеството
Сексът през 30-те години е приказен, без значение дали се намирате в сериозна връзка или сте необвързани. Много хора, достигнали полова зрялост, към този момент не ценят броя, а качеството на половите връзки и това, което получават в леглото. Това важи и за сериозните връзки. Ако при започване на връзката сте правили всеки ден секс, по няколко пъти, до момента в който се опознаете, към този момент достигнали полова зрялост, актът ви е станал доста по-стойностен.

Знаете, че половият ви живот ще има своите върхове и падения
Друг симптом на постигане на полова зрялост е осъзнаването, че не всеки път сексът ще е на равнище, не всеки път ще имате предпочитание, сили да вършиме обич. Мързеливият секс рано или късно ще стане част от връзката ви. От друга страна ще имате интервали, в които ще мислите единствено за секс и ще желаете да се отдавате на удоволствията когато и да е с обичания човек. Но най-важното е, че ще можете да си споделяте един на различен повода за неналичието на предпочитание и дружно ще се опитате да измененията обстановката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР