Как би изглеждало едно село, пренесено на театралната сцена? Най-разтърсващият

...
Как би изглеждало едно село, пренесено на театралната сцена? Най-разтърсващият
Коментари Харесай

Как цял един живот се побира в кибритена кутия

Как би изглеждало едно село, пренесено на театралната сцена?
 “Антигона ”, Жан Ануи, Александър Морфов, Милена Ерменкова, Деян Донков и софийската премиера в Народен спектакъл “Иван Вазов ”
Най-разтърсващият плевенски театър идва в София

Народният спектакъл посреща “Антигона ”

Именно в тази посока ни кара да развихрим въображението си новата режисура на Народния спектакъл. На премиерата на " Неведение " на 12 ноември ще имаме шанса да си отговорим навръх този въпрос.

Спектакълът ни придвижва на село, надалеч от актуалните технологии и всички особености на огромния град. Ще се срещнем с Гичка Кукуто, която е намереница на селския духовник и се озовава единствено с буркан сладко и остарял куфар сама в камбанарията на църквата.
 Снимка 594456

В " Неведение " тя ще опише своите колкото смешни, толкоз и тъжни истории. С всяка една от тях феновете ще могат да си изградят един неуместен загубен свят на дребното село. Така те ще озоват в живот, цялостен с чудеса и мемоари, побрани в една самобитна кибритена кутия.

Цялата история на Гичка Кукуто е роман за самотата на другия, за неистовото живеене на ръба на разсъдъка и за безусловната любов.

В основната и единствена роля влиза актрисата Албена Ставрева. Самата тя е и създател на постановката, както и неин режисьор, драматург и сценограф. Консултант е режисьорът Явор Гърдев.
 “Фиеста ”, Андреа Гаврилиу, Снежина Петрова и новата премиера в Народен спектакъл “Иван Вазов ”
Народният спектакъл ни потопява във “Фиеста ” като никоя друга

Предизвикателство за интуицията и чувствителността ни

Премиерата на " Неведение " е на 12.11. (събота) от 19:30 ч. в Народен спектакъл " Иван Вазов ".

Следващите дати са 19.11. (събота), 23.11. (сряда) и 1.12. (четвъртък) и 29.12. (четвъртък), а цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР