Как би изглеждало едно изцяло женско правителство в САЩ? Или

...
Как би изглеждало едно изцяло женско правителство в САЩ? Или
Коментари Харесай

Преглед на филма: В „Girls State“ тийнейджъри от Мисури започват фалшиво правителство

Как би изглеждало едно напълно женско държавно управление в Съединени американски щати? Или даже държавно управление с болшинство от дами? Това е нещо, което остава фикция. Но за амбициозните гимназисти в програмата Girls State, като се има поради светлината на прожекторите в нов документален филм, който идва по Apple TV+ в петък, това е нещо, на което могат да играят най-малко една седмица.

Преди шест години документален филм режисьорите Аманда Макбейн и Джеси Мос донесоха камерите си в лагера Бойс Стейт в Тексас след историческа и, съгласно оня клас от 2018 година, смущаваща каскада, в която техните прародители гласоподаваха да се отделят от Съединени американски щати, до момента в който режисьорите завършваха това изпитание, те към този момент обмисляха продължение, фокусирано върху програмата за девойки.

В „ Girls State “ те се реалокират от Тексас в Мисури и дават глас на няколко тийнейджърки от Средния запад по време на една натоварена седмица в който план на решението на Върховния съд за анулация на Роу против Уейд, което легализира абортите в цялата стра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР