Как България успя да докаже, че не е страна втора

...
Как България успя да докаже, че не е страна втора
Коментари Харесай

Ето как България успя да докаже, че не е страна втора категория

Как България съумя да потвърди, че не е страна второкласен и ще скочат ли приходите ни при влизането ни в Еврозоната, изясни пред Novini.bg евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев.

Днес имиджът на България е доста по-висок, тъй като страната ни извърши всичките си цели, реши и даже един спор, тленен от над 20 години сред Гърция и Македония. България и българските специалисти демонстрираха в действителност едно доста високо равнище на подготвеност, разяснява Радев.

Относно двойните стандарти на разнообразни храни и артикули, евродепутатът счита, че в действителност е редно да се вземат крути ограничения по въпросите. „ Не може да се примеряваме да ядем по-лошо качество храни на по-високи цени “, безапелационен е той.

Във връзка с проблемите с миграцията, Емил Радев съобщи, че доста е реализирано по тематиката даже и по време на Българското Председателство. Той подсети, че неведнъж страната ни е давана за образец поради сполучливото охраняване на една от най – сложните външни граници на Европейски Съюз.

„ В момента няма остра миграционна рецесия като тази от 2015 – 2016 година, когато милиони влязоха на територията на Европейски Съюз, само че в този момент е времето, когато би трябвало да укрепим и законодателството, обвързвано с противозаконната миграция и наказателното законодателство за трафикантите на хора “, сподели Радев. Той подсети още веднъж, че не би трябвало България да прави никакви взаимни отстъпки, с цел да не ни свърнат десетки хиляди мигранти.

Евродепутатът разяснява и наблюдаващите евроизбори: „ ЕНП постоянно е била покрай гласоподавателите си. Много държим на противоположната връзка с гласоподавателите си. Не сме преставали да работим, с цел да можем на идващите избори да покажем действителни резултати. Така че продължаваме да си вършим работата, ЕНП е поддръжник на демокрацията и на по-голямата сигурност. Винаги ЕНП е слагала на челно място сигурността на европейските жители "..

Относно желанието ни за влизане в Еврозоната, Радев съобщи, че това би довело единствено до плюсове за страната ни – стопански напредък и покачване на приходите на жителите. По думите му, в страната ни няма да има въобще разтърсвания, както в страните, които преди този момент са приели еврото.

Цялото изявление с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев пред Novini.bg може да видите по-късно ТУК.

По материала работиха Галя Георгиева и Десислава Станева
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР