Как България е била управлявана, от кого, по какъв начин.

...
Как България е била управлявана, от кого, по какъв начин.
Коментари Харесай

Драгият Зрител Не Е Виждал Такъв Скандал Рано Сутрин! Две От Най-Изявените Фигури В Българската Политика Се Обиждат На Помияри! Гответе Се За Съда!

Как България е била ръководена, от кого, по какъв метод. Обективно би трябвало да се показват достиженията ни тогава “, безапелационен е Ангелов. Той счита, че децата му би трябвало да научат какво е национален съд, само че не по този начин, както е показано. Антон Тодоров съобщи, че има ли документи, има и история.

„ Историята би трябвало да бъде показана въз основата на документите “, разясни някогашният народен представител от ГЕРБ. Политологът разяснява тематиката за представянето на националния съд. Той описа, че е виждал документи за избити десетки хиляди души, измежду които са генерали, родственици на баба Тонка. По думите му, закононарушенията тогава са били ужасни. " България посреща края на тоталитарния режим изцяло банкрутирала ", подсети още Антон Тодоров.

В края на диалога Антон Тодоров и Страхил Ангелов влязоха в спор.

Тодоров попита Ангелов кой има поради като приказва за помиярстване. На въпрос „ Мен ли имате поради “ Ангелов отговори „ Да “, а Тодоров съобщи: „ Гответе се за съда “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР