Как България да стане по-привлекателна за инвестиции, може ли страната

...
Как България да стане по-привлекателна за инвестиции, може ли страната
Коментари Харесай

Конференцията Industry 4.0 ще се проведе в Пловдив на 3 октомври

Как България да стане по-привлекателна за вложения, може ли страната да се трансформира в център за високотехнологично произвеждане за автомобилния бранш, какви са политиките на страната в тази посока. Това са единствено част от тематиките, които ще се дискутират на 4-ата конференция Industry 4.0, проведена от " Капитал ", община Пловдив и " Тракия тех ". Участници в нея са представители на най-големите непознати и локални вложители в България, министри, кметове, както и мениджъри на задгранични бизнеси, които ще споделят своя опит.

В първия панел финансовият министър Владислав Горанов, вицепремиерът Томислав Дончев и Росен Плевнелиев, президент на България (2012 - 2017) и член на съвета на шефовете на Aвтомобилен клъстер България, ще дискутират политиките, които може да донесат повече напредък.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики След това огромни компании от този бранш ще опишат за своите проекти за софтуерно развиване в България през идващите години. Конференцията ще засегне и тематики като цифрова промяна, на практика образци и по какъв начин да се създаде ефикасна AI бизнес тактика. Разбира се, няма да мине и без технологии за образован бизнес: индустриална подвижност, данни, изкуствен интелект, 5G.

Целта на конференцията е да покаже положителните образци, както и опциите за партньорство сред бизнеса, държавното управление и локалната власт за привличане на нови високотехнологични вложители и увеличение на индустриалния потенциал на стопанската система ни.

Събитието ще се организира на 3 октомври в " Хотел Империал " в Пловдив. Регистрацията е отворена до 1 октомври, само че местата са лимитирани. Повече информация вижте тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР