Как автомобилът може да бъде напълно обновен, ще покаже изложбата

...
Как автомобилът може да бъде напълно обновен, ще покаже изложбата
Коментари Харесай

Пълна промяна на автомобила на изложбата Ауто сити Пловдив 2019

Как автомобилът може да бъде изцяло освежен, ще покаже изложбата "Ауто сити Пловдив 2019 ", която е част от Международния механически панаир от 23 до 28 септември, оповестиха уредниците.

В своето особено бизнес издание тя ще показва цялостна гама съоръжение за автосервизи, наред с нови модели на международни марки леки коли, джипове, ванове, камиони, пикапи, рейсове, почистващи и сметосъбиращи мащини. "Автосервизите в България към този момент са към 6700, по тази причина в "Ауто сити " в този момент вземат участие повече компании, предлагащи произведения за тях. Това ще помогне на центровете за ремонт да дават още по-високо качество на услугите и да се увеличи сигурността на пътя ", съобщи доктор Иван Соколов, основен шеф на Международен панаир Пловдив, уредник на изложбата.

Особено търсени са оборудванията за ремонти след произшествия. На изложбата може да се видят стендове за разтягане на смачкани коли и на шасита от Швеция, както и камери за боядисване от Италия. Новост е системата за диагностика и разчистване на инжектори на компания от Гърция.

Българска компания показва технология за ремонт на мотора без демонтиране, патентована в Япония, Германия, Китай, Русия и Съединени американски щати. Тя възвръща износените елементи и ги "консервира " със специфични смеси, връща мощността на мотора и удължава интервала на употребата му.

Резервни елементи, принадлежности, такъми, бои, масла и смазочни материали, разнообразни типове гуми, гаражна и сервизна техника, автомивки оферират също производители от Германия, Русия, Франция, Беларус, Чехия и други страни. Отново ще бъдат показани съоръжение и артикули за бензиностанции, газови и метанстанции.

В специфичното бизнес издание на "Ауто сити Пловдив " ще вземат участие и дилъри на рейсове, леки и тежкотоварни коли, камиони и други транспортни средства със особено предопределение. Това ще даде опция на промишлени предприятия, транспортни компании и общини да обновят автопарка си.

Автомобилното ревю резервира и своята най-атрактивна част - леките коли. Посетителите ще видят нови и модифицирани версии на модели от международни марки. Те ще могат и да ги тестват в Тест драйв зоната. Дилърите ще оферират специфични цени и бонуси, с цел да се подтиква закупуването на коли "първа ръка ". В момента 36% от колите в България са рискови, тъй като са на възраст над две десетилетия.

"Ауто сити Пловдив 2019 " ще показа новости във всички сегменти на автомобилната промишленост и превоза. Деловият конгрес ще се организира от 23 до 28 септември в Международен панаир Пловдив дружно с още четири изложения. Те ще показват нововъведения от машиностроенето, роботиката, автоматизацията, строителството, електрониката и електротехниката, осведомителните и цифровите технологии, екологията, енергетиката и химията. Очаква се да вземат участие близо 700 компании и към 30 000 гости експерти от страната и чужбина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР