Кажи-речи, три юлски дни и нощи и горските долини в

...
Кажи-речи, три юлски дни и нощи и горските долини в
Коментари Харесай

Размина им се на руснаците

Кажи-речи, три юлски дни и нощи и горските долини в България повтаряха новините от верни и вярно платени електронни български медии, че повода за плячкосването на персоналните данни на, горе-долу, съвсем всички българи от непристъпната цитадела на Национална агенция за приходите, отново води до... съветска диря. Хакването било изпратено от съветски домейн и " так далее ".

Тази детайлност от следващата българска смехотворна сага с приключване на данни в родината на еврокомисарката по IT технологиите се въртеше на всеки половин час по радиата и в гърдите на евроатлантически насочени българи се надигаше следващият обективен яд: " Абе отново ли тия руснаци, бе!? Хватит,бе! ". И български евроатлантици към този момент бяха подготвени с догадка, че персонално Путин е разпоредил да се хакне родния ни Национална агенция за приходите: " Хакнуйте немедленно этот непревзимаемый болгарский Национална агенция за приходите, еще раз, еще доста, доста раз! " И затанцувал казачок.

Май нещата вървяха към незабавно изключително привикване на Съвета за сигурност поради следващото съветско злочинство против евроатлантическата страна България, първенец на НАТО и все на първите места по фукарлък и умирачки в Европейски Съюз. Но тогава цъфна новината, че обвиненият хакер бил... българин, пловдивчанин, от Европейската столица на културата, хакер с насъбрана към този момент биография, държавен служител на министерско ниво. Когото настоящият министър председател изкара съвсем талант и предложи да се назначи на някакъв пост, за какво не и за еврокомисар по високите технологии.

- Ами в този момент? Кво ще вършим, ба? Как да заметем хипотезата, че плячкосването на милиони персонални данни се дължи на съветска интервенция. Ами, Путин е почтен като сълза!

Поради новите условия не се състоя и следващият общ брой на Съвета за сигурност. Не се задействаха и нови наказания против Русия " от самых до окраин ". И до момента в който нашите еврогоспода и евродами още търсят метод по какъв начин да се измъкнат от конфузното състояние с повтаряната три денонощия подправена вест, стратези от партията страна в този момент сякаш издигат апели да не се изпуска тази отворила се опция за окепазяване на двойните ни освободители - руснаците. За което би трябвало просто нашите висши ченгета, пардон, висшо платени специалисти по някаква сигурност, да потвърдят, че и в тази, направила ни за смях пред кокошките, грандиозна хакерска офанзива има въпреки всичко съветска диря!

Как да се потвърди? Фасулски просто. Като се пуснат сигурни данни, че в предишното си българският хакер е гледал съветските филми " Ну, погоди ", " Маша и медведь ", че е слушал Висоцки и Алла Пугачова, че е ял съветски сладолед, а на неотдавнашния си абитуриентски бал е пил съветска водка вместо по-прогресивното и демократично евроатлантическо пиво - уиски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР