Кажи на тая жена да се кротне - тази заплаха

...
Кажи на тая жена да се кротне - тази заплаха
Коментари Харесай

Съдия Цариградска: Получих нови заплахи от Прокуратурата

" Кажи на тая жена да се кротне " - тази опасност получава в късните часове арбитър Владислава Цариградска след изявлението си в БНР през вчерашния ден. По думите ѝ, посредством своя позната нощес, тя е получила нови закани, отправени от ръководителя на пресцентъра на Прокуратурата.

„ Щом някой дръзва да насочи такива закани към арбитър, при всичките ми разкрития, какво може да се случи на елементарния човек, който няма отбрана? Аз съм с униформени чиновници, имам назначена охрана”, съобщи Цариградска.

В изявлението си през вчерашния ден Цариградска сподели, че буди подозрение, че началник на тази конструкция в прокуратурата е точно Иванов, който е подавал сигнали против и.ф. Главен прокурор Борислав Сарафов за имотното му положение.

" Вече би трябвало да приказваме за проблема „ 8-те нотариуса ". Това демонстрира какъв брой са преплетени сюжетите в единия и другия проблем. Най-вероятно има още доста забъркани хора и унищожени човешки ориси. Съдбата на Навални демонстрира същото – беше изпратен в затвор, където беше премахнат от арбитър. Подчиняването на съдии на мафиотски структури постоянно може да коства живота на хората ", изясни Цариградска.

Съдия Цариградска съобщи, че Мартин Божанов-Нотариуса е бил скришен помощник на Министерство на вътрешните работи. „ Имал е водещ началник от ведомството. По неофициална информация мисля, че той е от 3-то РУП, който напълно неотдавна е бил освободен от служба. Добре е да зададете тези въпроси към министъра на вътрешните работи”, съобщи Цариградска.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР