Кажи ми, какво кафе обичаш, за да ти кажа, що

...
Кажи ми, какво кафе обичаш, за да ти кажа, що
Коментари Харесай

Какво кафе обичаш?

Кажи ми, какво кафе обичаш, с цел да ти кажа, що за човек си! Това не е имитация на гадателка, която гледа на кафе, а умозаключение от научно проучване. То е извършено от клиничния психолог д-р Рамани Дурвасула сред 1000 души. 

Резултатите са разказани в книгата " You are WHY you eat " („ Ти си това, поради което ядеш “  – задявка с паметната фраза " You are what you eat " или „ Ти си това, което ядеш “). Ето по какъв начин тя пояснява вашите вкусови желания. 

Черно кафе.  Ако обичате кафето „ без нищо “, вие сте трезви и праволинейни. Не обичате увъртанията и непотребните затруднения. Тактичността и съобразителността не са мощната ви страна. Случва се да сте внезапни с хората, като не си давате сметка за възприятията им.

Лате.  Вие  сте на противоположния полюс - любители на млечната пяна и шоколадовите стърготини. Вие сте майстори на дипломацията – имате тъничък нюх за възприятията на близките и обичате да им доставяте наслаждение. Неприятностите ви изкарват отвън релси – тогава реагирате бурно и импулсивно. Склонни сте да пренебрегвате личните си потребности, с цел да помогнете на другите. 

Нес кафе.  Dolce far niente или сладкото бездействие е вашето мото. Вие сте спокойни и безгрижни, в случай че не ви мъчат крайни периоди. Тогава отлагате до последно, вършите чудеса от смелост или се надявате да се измъкнете сред капките.

Фредо или айс кафе.  „ Социално дръзки “ и млади по дух, вие се питате „ Кога съумях да порасна? “. Понякога изборите ви са недомислени и рисковани, само че без тях нямаше да сте по този начин неповторими. Хора като вас изпъкват измежду тълпата и задават трендовете. 

Прочетеет цялостният текст на страницата на Obekti.bg.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР